Τζένη Δημητρακοπούλου: "Η δεύτερη μάχη, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, πρέπει να είναι και αυτή νικηφόρα. Θα είναι νικηφόρα!"
Σε ανάρτηση προχώρησε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Νέα Πελοπόννησο, Τζένη Δημητρακοπούλου, αναφέροντας τα εξής ... "Ευχαριστούμε απο καρδιάς!
Σχετικά Άρθρα
- "Μισή ώρα αναμονή για ασθενοφόρο σε περιστατικό εγκεφαλικού στο κέντρο υγείας Μεγαλόπολης: δύο ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας, κανένας οδηγός"
- «Λόγοι Ορθοδοξίας για τη Δικαιοσύνη» – Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου
- Τρίπολη | Πώς μια τηλεφωνική απάτη εξελίχθηκε σε αρπαγή – Της συστήθηκαν ως αστυνομικοί και τη μετέφεραν στην Αττική (vd)
- Γ' Εθνική | Νέα ήττα για τον Πανθυρεατικό - Παραμένει χωρίς πόντο στην τελευταία θέση
- Η Γεωργία Γεννιά για την απώλεια της Γεωργίας Καπόγιαννη: "Το γελαστό μας κορίτσι, τα έχω ειλικρινά χαμένα"
3 σχόλια
-
ΝΑΙ ΤΖΕΝΗ................ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ........ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ! ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΑΙΙΚΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ! ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ! τΩΡΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΚΑΣ ......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!
-
Τελείωσατε Τζένη... Εσένα ειδικά σε καταλάβαμε
-
Για να ειναι ΚΑΙ η δευτερη νικηφορα...πρεπει να κερδισεις και την πρωτη...και εσεις χασατε με 12 μοναδες....μην εχετε ελπιδες, ευτυχως ο λαος σας τελειωσε!!






