Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: «Μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δώστε τη νίκη στην προοδευτική-δημοκρατική παράταξη του Πέτρου Τατούλη»

Γιαννακούρας: «Μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δώστε τη νίκη στην προοδευτική-δημοκρατική παράταξη του Πέτρου Τατούλη»

Αγαπητοί μου συμπατριώτισσες/ες Αρκάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, που για μία ακόμα φορά με τον τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων, δείξατε την αγάπη και εκτίμηση που έχετε για εμένα, ως αντίδωρο στη δική μου ανιδιοτελή αγάπη για εσάς.

Ξέρετε πολύ καλά όλοι σας και αυτοί που με ψηφίσατε,  αλλά και όσοι για διάφορους λόγους, σεβαστούς σε εμένα, δεν με ψηφίσατε, την ξεχωριστή αγάπη και το μεγάλο ενδιαφέρον που έχω για εσάς και τον αγαπημένο μας τόπο, την όμορφη Αρκαδία μας.

Και αυτή τη φορά, όπως το κάνω πάντα, θα σας μιλήσω από καρδιάς και χωρίς να έχω κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Άλλωστε γνωριζόμαστε πλέον πολλά χρόνια.

Θέλω λοιπόν να σας πω με το χέρι στην καρδιά και χωρίς καμία υστεροβουλία, πως θεωρώ ότι είναι μονόδρομος,  την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, για το καλό του τόπου μας, η νίκη της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, η νίκη της «Νέας Πελοποννήσου».

Δώστε στον Πέτρο και σε όλους εμάς την πιο ισχυρή από ποτέ εντολή να σας υπηρετήσουμε,  ώστε να ξαναμπεί η Πελοπόννησος και η Αρκαδία στο δρόμο μίας σύγχρονης ισχυρής οικονομίας με προοδευτικό και δημοκρατικό κοινωνικό πρόσημο.

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά και αφήνουμε στο παρελθόν παλιές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, που θέλουν να εγκαταστήσουν στην αγαπημένη μας Πελοπόννησο πρόσωπα χωρίς πολιτική αναφορά με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με την δική σας ψήφο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου,  ανεξάρτητα από την επιλογή της προηγούμενης Κυριακής, η νίκη μας θα ολοκληρωθεί και θα είναι νίκη όλων εσάς.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου!

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αρκαδίας «Νέας Πελοποννήσου»

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το νέο είναι ο Σκατζος και ο Λαμπροπουλος;;; Και γιατί κάποιος πρέπει να διαλέξει που θα είναι ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ ; Δεν αρκεί η θέληση για προσφορά;;; Πρέπει να βάζει το κόμμα πάνω από το λαό;;;

  • Πασοκ
    Πασοκ Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Βαγγελη μου! Ολοι μαζι ενωμενοι τωρα να χασει ο Σαμαρας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί να στηρίξει ο κουτσουλης ας αποφασίσουν πρώτα που είναι; Μια δεξιά μια ΣΥΡΙΖΑ μια ΠΑΣΟΚ ο κόσμος θυμαται

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 08:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΟΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος με την κακία σας και τη ζήλια σας. Εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες και δεν πήραν ούτε τις μισές ψήφους....Αναγνωρίστε επιτέλους την αγάπη που του έχουν οι Αρκάδες...Ένας άνθρωπος που έκανε έργο...Σε αντίθεση με αυτούς που λένε ότι είναι το νέο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Βαγγέλη αντιπεριφερειάρχης δεν πρόκειται να γίνεις … Κυριακή όλοι με τον Πτωχό να τελειώνουμε με το φθαρμένο και παλιό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Που πήγαν 7.000 σταυροί Βαγγέλη μου;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...