Την Πέμπτη έρχεται ο Μητσοτάκης στην Τρίπολη - Θα μιλήσει στο εκλογικό κέντρο του Πτωχού!
Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών της Πελοποννήσου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει, την Πέμπτη 12/10/2023, στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Πτωχού, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το απόγευμα (στις 7.00).
Είναι δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την κίνηση στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα Πτωχού στην Πελοπόννησο.
Σχετικά Άρθρα
- Σταύρος Τσίχλης από τις Βρυξέλλες: «Διεκδικούμε ουσιαστικές λύσεις για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία»
- Μάρκος Γεωργιλάκης: "Δύσκολο έργο, υπήρχαν εκτεταμένες φθορές, έθεταν εν αμφιβόλω την στατική επάρκεια του ανδριάντα"
- Όμορφη πρωτοβουλία από τον δήμο Τρίπολης και τους προσκόπους | Απομάκρυναν αφίσες, έντυπα και αυτοκόλλητα από κολώνες και πινακίδες
- Πολεοδομίες και ... Επιτροπάτα | Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
- Χριστογιαννόπουλος για τον Γιάννη Κώτσιρα: "Η πορεία σου είναι τιμή για την πόλη της Μεγαλόπολης"
10 σχόλια
-
Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ALI΄ BABA΄. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι κλέφτες είναι μόνο 40!!!
-
Στα παπάκια μας αν έρθει ή δεν έρθει Τρίπολη ο πανύβλακας
-
Ο Πτωχός θα είναι ή ούτε αύριο θα μας κάνει την τιμή να έρθει στην πόλη μας;;;Α! Ξέχασα: έτσουξε η συντριβή του και μας θυμήθηκε (εννοείται αν εκλεγεί Περιφερειάρχης θα ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο Νίκα)
-
Πάμε να τον γιουχαρουμε
-
Πάτε να μαντρωσετε τούς Αρκάδες;; Κούνια πού σάς κουναγε. Τώρα ΤΑΤΟΥΛΗ.
-
Δεν πήρατε χαμπάρι με τον Κυρανακη ; Καταλάβετε το ο λαός της Τρίπολης δεν είναι πρόβατο. Κόψτε αυτές τις τακτικές που θυμίζουν 90s
-
ραγια Αρκα! ψήφισε ότι σου πει ο Μητσοτάκης!
-
ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ! ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
-
αρα,Τατουλης δαγκωτό...
-
συσταση προς τους τατουλικους βαλτε φιμωτρο στον παπασταματακη γιατι θα ξαμολιθει παλι και θα σας εκθεσει






