Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: «Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι η δύναμή μου. Συνεχίζουμε μαζί»

Γιαννακούρας: «Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι η δύναμή μου. Συνεχίζουμε μαζί»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους 8.500 συμπατριώτισσες/ες μου Αρκάδες, που για μία ακόμα φορά, όπως και το 2019, με επέλεξαν πρώτο σε σταυρούς από κάθε παράταξη Περιφερειακό Σύμβουλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστώ φίλες και φίλοι μου, για τη διαχρονική σας αγάπη και εμπιστοσύνη που είναι αντίδωρο στη δική μου αγάπη και εκτίμηση για εσάς.

Δείξατε και αυτή τη φορά πως αναγνωρίζετε και εκτιμάτε το έργο  και την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας.

Άλλωστε για αυτό λέω πάντα πως ΕΣΕΙΣ είστε η μοναδική μου δύναμη και δεν στηρίζομαι σε συστήματα και «δεκανίκια».

Σας καλώ και αυτήν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να συμμετάσχετε στην εκλογική αναμέτρηση για να μας δώσετε τη δύναμη να πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο.

Σας ευχαριστώ και πάλι από βάθους καρδιάς!

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας με την «Νέα Πελοπόννησο»

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Γορτύνιος καταστρέφει τους πάντες. Και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι πολίτες. Πολύ περισσότερο όμως καταστρέφει το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ΠΑΣΟΚ με ανάρτηση Ανδρουλάκη στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και ψηφοδέλτια που πρόσκεινται στο δικό του χώρο και έχουν περάσει στο β' γύρο.
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι, αρκεί αυτό να υπηρετεί τους στόχους τους.

    Το συναντήσαμε πρόσφατα στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τη συμφωνία του με τον κ. Βελόπουλο για να αλώσει τις ανεξάρτητες αρχές αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου στην αγωνία του να επικρατήσουν πρόσωπα, που θα λειτουργήσουν ως το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα, δεν δίστασε να στηρίξει ακόμα και τον Α. Μπέο στον Βόλο, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Αγοραστό, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

    Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο, να εκβιάσουν δια στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αυγενάκη, τον βαθιά πληγωμένο λαό της Θεσσαλίας, συνδέοντας την ταχύτητα των αποζημιώσεων με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Δηλαδή δεν φτάνει που με την αβελτηρία τους υπήρξαν τραγικές επιπτώσεις στη Θεσσαλία, τους εκβιάζουν κιόλας.

    Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας στην Πλατεία Βικτωρίας, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό περιτύλιγμα» τον Χάρη Δούκα. Έναν εγνωσμένου κύρους καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που ειδικεύεται στα μοντέλα βιώσιμων πόλεων.

    Στον αντίποδα, «ουσία» για τον Πρωθυπουργό είναι η έλλειψη λογοδοσίας από τον νυν Δήμαρχο, που ακόμη διστάζει να πει πόσο στοίχισε στους δημότες το καθ’ ομολογία του «αποτυχημένο πείραμα» του Μεγάλου Περιπάτου, άφησε την πόλη ανοχύρωτη στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής -όπως φάνηκε στην τελευταία κακοκαιρία- και εχθρική για τους κατοίκους της με πεζοδρόμια που δυσκολεύουν την προσβασιμότητα, εγκληματικότητα και χωρίς πράσινο.

    Ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία, που ο Χ. Δούκας έκανε άνοιγμα σε άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, αλλά δεν την ενοχλεί η στήριξη που παρέχει στον κ. Μπακογιάννη ο ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης.

    Τις τελευταίες εβδομάδες, ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε να προπαγανδίζει την ανάγκη οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι να ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με την κυβέρνηση.

    Όμως, η εμπειρία των τελευταίων χρόνων απέδειξε ότι αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο είναι αναποτελεσματικό και ταυτισμένο με την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια.

    Για να μείνουν όρθιοι, επενδύουν στην αποχή.

    Μην τους κάνουμε το χατίρι.

    Γι’ αυτό την Κυριακή, με την ψήφο μας στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση, που είναι δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στο Μαξίμου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαγγέλης πήρε επαξιως το βαθμό του περιφερειακου συμβούλου αν ειχε μυαλό θα ηταν ο επομενος βουλευτης του Πασοκ στην Αρκαδία τωρα πεταξε το πουλάκι Βαγγο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...