Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για τη στάση του ΚΚΕ: "Βάζω την πιθανότητα ύπαρξης κάποιας συναλλαγής" - Γόντικας: «Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα τους»

Τατούλης για τη στάση του ΚΚΕ: "Βάζω την πιθανότητα ύπαρξης κάποιας συναλλαγής" -  Γόντικας: «Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα τους»

"Αν θέλουν να δώσουν την Πελοπόννησο για να κερδίσουν κάπου αλλού, που έχουν εκκρεμότητα ... Μήπως θέλουν να κάνουν συναλλαγή με άλλο κόμμα για να κερδίσουν ψηφοφόρους σε άλλη περιοχή; Μήπως θέλουν να κάνουν συναλλαγή για να βγάλουν τον "χ" Δήμαρχο; Βάζω την πιθανότητα ύπαρξης κάποιας συναλλαγής".

Αυτή η ραδιοφωνική αναφορά του Πέτρου Τατούλη στη ΔΡΤ για το ΚΚΕ και τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης περί λευκού ή άκυρου στον δεύτερο γύρο, προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Νίκου Γόντικα.

Η δήλωση του Νίκου Γόντικα στο drt915.gr

«Καταλαβαίνουμε τον πανικό του κ. Τατούλη, μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο να χάσει τη δυνατότητα να είναι αυτός ο διαχειριστής των δισεκατομμυρίων του ταμείου ανάκαμψης, του ταμείου δίκαιης μετάβασης και του ΕΣΠΑ. Είναι κατήφορος που δεν έχει πάτο, να φτάνει στο σημείο, μια διαχρονικά ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση του ΚΚΕ για άκυρο ή λευκό στον δεύτερο γύρο των εκλογών, να την ερμηνεύει ως συναλλαγή του ΚΚΕ. Του απαντάμε, “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, δεν είμαστε το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους”. Καλούμε κάθε προοδευτικό, αριστερό, πολίτη να πει ένα μεγάλο όχι και στον Τατούλη και στον Πτωχό, ρίχνοντας άκυρο ή λευκό στην κάλπη την Κυριακή».

Πηγή: https://www.drt915.gr

 

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    12.23 Εσύ που θίχτηκες για τον Γόντικα; Το μισθό του δημοσίου μια χαρά τον παίρνει. Μόκο εσύ λοιπόν

  • Γκρινιάρης
    Γκρινιάρης Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΤΑ το ΚΚΕ φταίει ...χαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικόλα τόσα χρόνια σε μάθαμε μια ζωή αερολογίες ήσουνα .΄Ολα στραβά και ανάποδα τα κάνουν οι άλλοι. Όλα εσυ τα ξέρεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γόντικας γατάκια του Τατούλη έχει δείξει τι είναι ! Αντε να χαθείτε χαραμοφαιδες που θα πειτε κουβεντα για το Νικόλα. Δεν σας αρεσει γιατι σας ξεσκεπάζει και αποκαλύπτει τα απλυτα σας καθε φορά ! Μόκο ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο χωριό του Γόντικα τα ηρωικά μαγουλιανα ο Λαμπροπουλος έκανε πάρτι! Τυχαίο δεν νομίζω!!! ΚΚΕ πάντα δεξια !!!! Όλοι βολεμένοι από το μητσοτακαικο! Από το 1990 οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας!!! Σύντροφοι μην είστε πρόβατα του Γόντικα !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Είστε μέσα στο σκοτάδι τού φανατισμού καί δεν εκπροσωπείτε πλέον καμμία κοινωνική τάξη. Εκπροσωπείτε μόνο τούς εαυτούς σας. Καί τό χειρότερο, εξακολουθείτε να κάνετε λάθη διαχρονικά. Θα είστε ήσυχοι με την συνείδηση σας, αν με το άκυρο το δικό σας εκλεγεί ο Πτωχός;;;; Αλλά όπως πάντα, αυτό το κόμμα μετά από τα λάθη του αρχίζει τήν περίφημη...... αυτοκριτική!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ψευδαίσθηση. Ότι και να λέτε για τον Τατουλη, σε κάθε περίπτωση είναι παιδί τού λαού. Καί μην το αρνηθείτε, γιατί πλέον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, ξεκάθαρα.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήταν πιο τίμιο κι αντρίκιο Γόντικα να μας έλεγες από την αρχή ότι θα ψηφίσετε τον Πτωχό κι όλα τα περί άκυρου και λευκού (τάχα μου) τα ακούμε βερεσέ. Ο λαός μας λέει "θέλει η @@@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Τράβα και πέστα αλλού αυτά. Εκεί που σε παίρνει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα δικά του τα μούτρα τα έχει δει ο κ. Γόντικας πώς έιναι; Ο άνθρωπος αυτός έχει μία μόνιμη ξινίλα απ' όταν γεννήθηκε. Για να μην υπολογίσουμε ότι μας θεωρεί και ηλίθιους κιόλας, όταν μας λέει για άκυρο και λευκό σε Τατούλη και Πτωχό, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι με άκυρο-λευκό ευνοείται ο πρώτος σε ψήφους συνδυασμός, άρα ο Πτωχός. Τράβα κ@τούρ@ τα πόδια σου ρε Γόντικα. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τόσα χρόνια τις αχώνευτες, μίζερες και ξινές μάπες σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ακύρα η λευκά και διαχρονικά να ειναι, δείχνουν την αγκυλωση του ΚΚΕ που στην ουσία βοηθάει την δεξιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δίκιο εχει ο Τατουλη, απαράδεκτη η συμπεριφορά του ΚΚΕ, ζητούν την λαϊκή ψήφο και οι αμόλυντο οι άμεμπτοι δεν ψηφίζουν κανεναν. ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...