Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταύρος Παπασταύρου: «Ενώνουμε δυνάμεις με τον Δημήτρη Πτωχό και πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, εκεί που της αξίζει» (vd)

Σταύρος Παπασταύρου: «Ενώνουμε δυνάμεις με τον Δημήτρη Πτωχό και πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, εκεί που της αξίζει» (vd)

Μήνυμα απόλυτης υποστήριξης και νίκης στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου μετέφερε και ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου -ο οποίος βρέθηκε ξανά στη Μεσσηνία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- επισκεπτόμενος το εκλογικό κέντρο του του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά” στην Καλαμάτα.

Στις δηλώσεις του ο Υπουργός Επικρατείας εξέφρασε την πεποίθηση πως στην Πελοπόννησο η υποψηφιότητα του κου Πτωχού είναι αυτή που θα οδηγήσει την Περιφέρεια μπροστά, με την στήριξη  βεβαίως του κυβερνώντος κόμματος. Πεποίθηση που ενισχύεται από το ποσοστό που έλαβε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Σημείο αναφοράς ήταν και σήμερα η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπως και πολλών στελεχών ανάμεσά του και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς.

“Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην ιστορική Καλαμάτα για να μεταφέρω μήνυμα υποστήριξης, μήνυμα νίκης στον Δημήτρη Πτωχό.

Βρεθήκαμε όλοι στις 3 Αυγούστου στην όμορφη Μεσσήνη, όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Από τότε, σε 70 ημέρες ο Δημήτρης γύρισε την περιφέρεια πόρτα – πόρτα και για λίγες ψήφους δεν εξελέγη από την πρώτη Κυριακή. Ο προορισμός μας όμως παραμένει.”

Σκιαγραφώντας το προφίλ ενός ικανού περιφερειάρχη, που η Νέα Δημοκρατία διακρίνει στο πρόσωπο του κου Πτωχού ο Υπουργός Επικρατείας σημείωσε: “Θέλουμε μια περιφέρεια σύγχρονη, συμπεριληπτική, με ανταγωνιστική ικανότητα, με νέες θέσεις εργασίες, με ψηφιακές υπηρεσίες, με προστασία του φυσικού πλούτου και του πολιτιστικού αποτυπώματος. Μια περιφέρεια πρωταγωνιστή.

Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται περιφερειάρχης που έχει σχέδιο, που έχει ομάδα, όραμα και τεχνοκρατική επάρκεια. Χρειάζεται περιφερειάρχης που ενώνει, που αφήνει πίσω το διχασμό, την τοξικότητα, κρατά όσα θετικά έχουν γίνει και “χτίζει” πάνω σε αυτά. Αυτός είναι ο Δημήτρης Πτωχός.

Στρεφόμενος προς τον ίδιο ο κ. Παπασταύρου είπε “Δημήτρη, σε γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια, αγωνιστήκαμε από το ίδιο μετερίζι σε αντίξοες συνθήκες για την πατρίδα με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, γι’ αυτό μπορώ να πω με κάθε σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για περιφερειάρχης Πελοποννήσου.”

Κλείνοντας κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη “Την Κυριακή όλες και όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να πάει η Πελοπόννησος και οι άνθρωποί της μπροστά και εκεί που της αξίζει.”

    https://best-tv.gr/

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνε μας τη χάρη, πού κουβαληθηκες εδώ να μας κάνεις υποδείξεις. Από πού καί ως πού;;; Ποιός είσαι, τι είσαι, τι θέλεις, πού το πας;;; Άντε μπράβο.......Τατουλη δαγκωτο γιατί δεν γουστάρουμε υποδείξεις καί παραμύθια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ε βέβαια είναι ο υιός της Μπριγκίτε που έλειπε να μιλήσει. Μην τον χάσουμε και αυτόν. Άλλο δεκανίκι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...