Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για την ανακοίνωση υποψηφιότητας Νίκα: "Ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει αν -τη δεδομένη στιγμή- αυτό βοηθά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Βλάσης για την ανακοίνωση υποψηφιότητας Νίκα: "Ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει αν -τη δεδομένη στιγμή- αυτό βοηθά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης μίλησε στον δημοσιογράφο Ίωνα Ξυπολιά στο Skai Αργολίδας 102,0 FM για το αποτέλεσμα των εκλογών τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τους 14.000 Αρκάδες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Στη συνέχεια, είπε ότι το βάρος της ευθύνης είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού πρόκειται σε εκλογική περιφέρεια με μονοσταυρία. «Έχουμε καλλιεργήσει μια πολύ δεμένη σχέση, μια σχέση αξιοπιστίας, με τους συμπατριώτες μου».

Για τα αυτοδιοικητικά, είπε ότι καλό είναι τα κόμματα να μείνουν έξω από τις δημοτικές εκλογές.

Όσο για τη δήλωση του κ. Νίκα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο Κώστας Βλάσης είπε ότι δεν πρόκειται να κρίνει τη δήλωση κανενός. «Ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει αν αυτό βοηθά και τη ΝΔ τη δεδομένη στιγμή, αν ήταν καλό για τον Κυριακό Μητσοτάκη και το κόμμα. Ο καθένας πράττει με βάση αυτά που πιστεύει. Αυτή τη στιγμή έχουμε βουλευτικές εκλογές. Εγώ θα οργώσω όλη την Αρκαδία και ό,τι άλλο μου ζητήσει να κάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το ίδιο πρέπει να κάνουν όλα τα στελέχη της ΝΔ».

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 02:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΠΟΡΟΒΙΛΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ.

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Ο ΝΙΚΑΣ! ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ!

  • Λάμπρος
    Λάμπρος Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως ήταν άκαιρη η ανακοίνωση Νίκα. Θεωρώ ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να έχουν λόγο κυρίως οι τοπικές κοινωνίες αλλά και τα προβεβλημένα στελέχη με κύρος όπως ο Αντώνης Σαμαράς. τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται ερήμην

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...