Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του»
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκαναν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στην 4ετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος, δήλωσε:
«Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Γεροβασίλη και η κ. Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς ΔΕΝ πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».
Tags:
Άκης Σκέρτσος,Σχετικά Άρθρα
- Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Ζητά σαφές και αυστηρό πλαίσιο για τις ΑΠΕ και προστασία των τοπικών κοινωνιών
- Διπλό θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας – Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ (vd)
- Σφοδρή αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο | Θα "τρέξει" μελέτη για τις επιπτώσεις από τις ΑΠΕ στην Αρκαδία - Δεν αποφασίστηκε αναστολή έργων
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδια για τον Ανδριάντα Κολοκοτρώνη | Συμφωνεί με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής Τρίπολης
- Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης | Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο με μήνυμα αισιοδοξίας (vd)
2 σχόλια
-
Έλα ρε μπούλη....... γίνατε όλοι οι τυχάρπαστοι μάγκες!
-
Βλέπεις εκείνο το βουνό πού'χει αρνιά και γίδια; Έλα αμέσως τρέχοντας και κλ@σε μας τ' αρ@@@@






