Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λυκουρέντζος | Έντονη αντίδραση εναντίον του ΠΑΣΟΚ με αναφορές σε "αλησμόνητους πρασινοφρουρούς"!

Λυκουρέντζος | Έντονη αντίδραση εναντίον του ΠΑΣΟΚ με αναφορές σε "αλησμόνητους πρασινοφρουρούς"!
ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
 

Διάβασα μια ανάρτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ,περί χιλιάδων προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων απο την σημερινή Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΠΑΝΤΩ,για την ιστορία της υπόθεσης:
Α.Μπορούν να έρθουν στον ΕΛΓΑ να τους γνωστοποιήσω τις ημερομηνίες διορισμού των υπαλλήλων-διότι κάθε χρόνο,στέλνω την κατάσταση προσωπικού στο Υπουργείο Εσωτερικών-για να διαπιστώσουν-οι πάντες-πότε έγιναν οι διορισμοί και με ποιες Κυβερνήσεις.
Η ένδοξος εποχή ΠΑΣΟΚ έχει το αποκλειστικό προνόμιο.
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέραν των προγραμματισμένων και ελαχίστων προσλήψεων-και πάντα μέσω ΑΣΕΠ-δεν έχει καλύψει ούτε μία επιπλέον από τις χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις.
Παρέλαβα τον ΕΛΓΑ με περίπου 550 υπαλλήλους και σήμερα είναι στους 420!!!
Β.Κατηγορούν αυθαίρετα τον Κώστα Καραμανλή,για εκατοντάδες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, το ίδιο επιχειρούν τώρα και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά σε κάθε περίπτωση με ασύστολα ψεύδη.
Γ.Όταν το ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Π. μετά το 2009,κατηγόρησε για διορισμούς 830.000 υπαλλήλων τον Κώστα Καραμανλή,ως Βουλευτής Αρκαδίας,ζήτησα απο του βήματος της Βουλής,να γίνει απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων-υπάρχουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων-αλλά αρνήθηκαν εκείνοι οι οποίοι μας σπίλωναν.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα θα είχαν κάθε λόγο να υιοθετήσουν την πρότασή μου και να τεκμηριώσουν την επιχειρηματολογία τους.
Δυστυχώς τότε δεν αντιδράσαμε εμείς όπως οφείλαμε μπροστά στην χυδαία προπαγάνδα τους.
Δ.Με το Προεδρικό διάταγμα του κ.Προκόπη Παυλόπουλου το 164/2004,μονιμοποιήσαμε τους συμβασιούχους τους οποίους είχαν προσλάβει οι κυβερνήσεις του κ.Κώστα Σημίτη και τους κρατούσαν ομήρους.
Αυτή ήταν η δημοκρατική και ενωτικού χαρακτήρα πολιτική του Κώστα Καραμανλή,ο οποίος θέλησε να κλείσει το κεφάλαιο της ομηρίας χιλιάδων πολιτών.
Ενώ αντίθετα,στις εκλογές του 2009,οι ψηφοφόροι μας κατηγορούσαν γιατί δεν νοιαστήκαμε για «τα δικά μας παιδιά» όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ.
Ε.Σήμερα οι υπάλληλοι είναι περίπου 550.000,σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδος Το Βήμα-πρό μηνών-και δεν νομίζω ότι πρόλαβαν να συνταξιοδοτηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες του 2004-2009!!!
Αυτή είναι η ποιότητα της επιχειρηματολογίας τους!!!
ΣΤ.Και κάτι τελευταίο:
Η εισηγητική έκθεση του νόμου Πεπονή,για την ίδρυση του ΑΣΕΠ-αξίζει να αναζητηθεί και να διαβαστεί,για να κατανοήσουν οι πάντες τον τρόπο σκέψεως ΠΑΣΟΚ-αναφέρει ότι προσλαμβάνονται όλοι όσοι ήταν συμβασιούχοι πρίν την Κυβέρνηση του Κώστα Μητσοτάκη 1990-1993 ενώ οι συμβασιούχοι των Κυβερνήσεων Κώστα Μητσοτάκη 1990-1993 απόλύθησαν.
Υπάρχουν συγκεκριμένα περιστατικά σε όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Ζ.Αυτά τα οποία ανέφερα,τα ανέφερα μόνον και μόνον γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία-στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου-και για επισημάνω τα διαχρονικά ψεύδη όσων μετέτρεψαν την ελληνική δημόσια διοίκηση σε κράτος των αλησμόνητων πρασινοφρουρών.
Έστω και οι λίγοι γνωρίζοντες πολύ καλά,την πρόσφατη πολιτική ιστορία,γιατί άλλως τε είναι η ζωή μας,οφείλουμε να υπερασπιστούμε την αλήθεια!!!

Ανδρέας Λυκουρέντζος

Πρώην Υπουργός -  Πρόεδρος ΕΛΓΑ

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΔ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ.....ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Δεν υπήρξαν πράσινο φρουροί, υπήρξαν ΠΑΣΟΚΟΙ οργανωμένοι από παλιά, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις μεσολαβούσαν για να διοριστούν και δεξιοί. Οι πρασινοφρουροι καί οι κλαδικές ήταν προπαγάνδα τής δεξιάς. Προσωπικά γνωρίζω περιπτώσεις δεξιών πού έκαναν μια χαρά τίς δουλειές τους με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΩΝ.

  • Ψηφοφόρος
    Ψηφοφόρος Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους ακούμε έναν πραγματικό δεξιό πήξαμε στους Βλάσηδες και τις δουλειές στα φάρμακα. Μακάρι να ξανά έβαζε υποψήφιος στην Αρκαδία να έχουμε έναν άνθρωπο να ψηφίσουμε .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα ρε Αντρέα που δεν έκανε προσλήψεις ο Ποντι-Κούλης. Έχουν γεμίσει όλα τα υπουργεία μετακλητά φυντάνια. Κάθε καρυδιάς καρύδι θα βρεις εκεί μέσα. Μεταξύ μας όχι τέτοια κακόγουστα αστεία ρε συ. Αφού ξέρεις και ξέρουμε. Εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος δεν είσαι σαν την υπόλοιπη πλέμπα. Μην χαλάς την ωραία εικόνα που έχουμε σχηματίσει για το άτομό σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανδρέα φταίει και το κόμμα το φιλελεύθερο που τόσα χρόνια δε χάλασε χατίρι σε κανένα αντιπολιτευτικό ρουσφέτι μόνο ο Καραμανλής πάταγε πόδι,ότι πει ο Σημίτης και ο Σαμαράς ειμασταν και είμαστε.......
    Επομένως καλά μας τα λέει ο Ανδρουλάκης!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείς τον Καραμανλή που κατέστρεψε την χώρα και μας έβαλε σε μνημόνια και περιπέτειες?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...