Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εφιαλτική πρόβλεψη από Τσελέντη: "Περιμένουμε 30 φορές μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα" (vd)

Εφιαλτική πρόβλεψη από Τσελέντη: "Περιμένουμε 30 φορές μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα" (vd)

Η πιθανότητα για έναν μεγάλο σεισμό στην Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από ορατή, όπως δήλωσε Άκης Τσελέντης. «Έχουμε ένα θηρίο κοντά μας. Τις Αλκυονίδες. Κάποια στιγμή αυτές θα γρυλίσουν και τότε αλίμονό μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι» προειδοποίησε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί».

Εκανε μάλιστα λόγο για ένα σεισμό 30 φορές μεγαλύτερο, της τάξης των 6 Ρίχτερ, τονίζοντας ότι «κάποια στιγμή θα συμβεί».

newsit.gr

1 σχόλιο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν... Να κάτσουν όλοι οι σεισμολόγοι και οι συναρμόδιες επιστημονικές κοινότητες της Ελλάδας και να εκδώσουν μια συγκεκριμένη κοινή επιστημονική άποψη που θα έχει να κάνει με τους σεισμούς στην χώρα μας. Και όχι να περιφέρονται από σε διάφορα ΜΜΕ και να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του...!!! Και να μην προβοκάρει ο ένας τον άλλο.. ή να αμφισβητεί ο μεν τον δε... ο κόσμος που τους παρακολουθεί θέλει μια αντικειμενική απάντηση.. τις διαφωνίες τους να τις κρατούν για τα συνέδριά τους και όχι στα κανάλια...!!!! Μας μπερδεύουν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...