Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρή βρέθηκε η αστροφυσικός...

Νεκρή βρέθηκε η αστροφυσικός...

Tο χειρότερο σενάριο φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ καθώς σήμερα το απόγευμα φέρεται να εντοπίστηκε νεκρή σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στην Ικαρία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία που μεταδίδει το ΑΠΕ, η σορός εντοπίστηκε από πεζοπόρο τμήμα διασωστών στο βάθος χαράδρας, στην περιοχή Κεραμέ του νησιού, όπου είχαν επικεντρωθεί από χθες οι έρευνες.

Εικάζεται ότι πρόκειται για την 34χρονη αλλά δεν έχει δοθεί επίσημη πληροφορία από την Αστυνομία, καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την προσέγγιση του πτώματος, την ανάσυρση και ταυτοποίησή

του.

Υπενθυμίζεται πως από χθες το βράδυ είχε μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Παράλληλα, στο νησί επιχειρούσαν ελικόπτερο με θερμικές κάμερες, πυροσβέστες, αστυνομικοί και ομάδες διασωστών για την ανεύρεση κάποιου στοιχείου που θα βοηθούσε στην ανεύρεση της γυναίκας.

Εντωμεταξύ χθες η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού πήρε απρόσμενη εξέλιξη όταν έγινε γνωστό ότι στο δωμάτιο που μοιράζονταν η 34χρονη με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της βρέθηκαν ματωμένα χαρτομάντηλα και κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι που πλάγιαζε.

Πηγή:https://www.zougla.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...