Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση Βελόπουλου σε Κυβέρνηση: "Ιστορική ευκαιρία να αγοράσουμε φθηνό πετρέλαιο για την Ελλάδα και να αποκτήσουμε επάρκεια για ένα έτος"

Πρόταση Βελόπουλου σε Κυβέρνηση: "Ιστορική ευκαιρία να αγοράσουμε φθηνό πετρέλαιο για την Ελλάδα και να αποκτήσουμε επάρκεια για ένα έτος"
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι η κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου αποτελεί ιστορική ευκαιρία που πρέπει να χρησιμοποιήσει άμεσα.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προτείνει την παρακολούθηση, από την κυβέρνηση των τάσεων της αγοράς και την παραγγελία ποσοτήτων πετρελαίου, με επάρκεια τουλάχιστον ενός έτους, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός, ότι η Νέα Δημοκρατία καθυστερεί την εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων!
Η πώληση φτηνού πετρελαίου, θα έχει ως θετική συνέπεια τη σημαντική μείωση στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και την ελάφρυνση των Ελληνικών νοικοκυριών.
Στην πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ περιλαμβάνεται και η χρήση παροπλισμένων πετρελαιοφόρων πλοίων ως αποθήκες καυσίμου, σε περίπτωση έλλειψης αποθηκευτικού χώρου!
Στρατηγικός μας στόχος η ενεργειακή "θωράκιση" της χώρας, που μπορεί να δώσει θετικό αναπτυξιακό πρόσημο!

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά μην φτάσει η μείωση του πετρελαίου στον καταναλωτή , οι επιτήδειοι θα κερδίσουν και θα κάνουν χορηγίες με τα δικά μας λεφτά και θα τους θεωρούν ευεργέτες , σωτήρες που θα δωρίσουν μερικούς αναπνευστηρες. . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...