Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης: "Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου"

Κώστας Βλάσης: "Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου"

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ πρόσθεσε πως η Ελλάδα στέκεται εμπράκτως στους πολίτες του Λιβάνου, καθώς μετά από εντολή του πρωθυπουργού αναχώρησε C-130 με ομάδα έρευνας και διάσωσης.

«Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου, που χθες έζησε μια πραγματική τραγωδία! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», ανέφερε ο κ. Βλάσης.

«Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβυ μας στην Βηρυτό κ. Φουντουλάκη που με ενημέρωσε για την κατάσταση ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εντοπιστούν τυχόν συμπατριώτες μας που "χτυπήθηκαν" από τις φονικές εκρήξεις», πρόσθεσε.

«Τα στελέχη της πρεσβείας είναι στη διάθεση των εκεί συμπατριωτών μας όπως και η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ. Η χώρα μας στέκεται και εμπράκτως στους πολίτες του Λιβάνου καθώς μετά από εντολή του πρωθυπουργού @kmitsotakis αναχώρησε C-130 με ομάδα έρευνας και διάσωσης», κατέληξε ο κ. Βλάσης.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...