Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιανός | Δύο νεκροί, τεράστιες καταστροφές, αγωνία για τους εγκλωβισμένους

Ιανός | Δύο νεκροί, τεράστιες καταστροφές, αγωνία για τους εγκλωβισμένους

Τεράστιες καταστροφές και δύο νεκρούς έχει αφήσει πίσω του ο Ιανός, ο οποίος σαρώνει τη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η Θεσσαλία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο χτύπημα του φονικού -όπως αποδείχτηκε- μεσογειακού κυκλώνα, με τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα. Πρόκειται για κτηνοτρόφο αλβανικής καταγωγής, τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε γίνει γνωστός ακόμα ένας θάνατος. Η πρώτη νεκρή καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων και πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία ανέρχεται σε δύο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι. Πριν από λίγη ώρα πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της γυναίκας. Ενώ στο σημείο κατέφθασε δύναμη της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή, συναγερμός για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει σημάνει στην Καστανίτσα της Καρδίτσας, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους. Το ζευγάρι τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική λέγοντας πως έχει πλημμυρίσει το σπίτι τους και πως έχει καταρρεύσει το ταβάνι.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους.

https://www.tanea.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...