Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε αναμένεται να πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων!

Πότε αναμένεται να πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων!

Απόλυτη επιβεβαίωση του ethnos.gr για δύο σοβαρά οικονομικά ζητήματα που απασχολούν συνταξιούχους και εργαζομένους, από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης μιλώντας στο Οpen TV, αναφέρθηκε στο πότε θα δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους, αλλά και για το χρονικό περιθώριο δήλωσης της υποχρεωτικής τηλεργασίας από τους εργοδότες του Λεκανοπεδίου της Αττικής, που ξεκινά από αύριο Δευτέρα, λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά όπως είχε αποκαλύψει το ethnos.gr, τα αναδρομικά των συνταξιούχων αναμένεται να καταβληθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. «Ναι είναι πολύ πιθανό να δοθούν τα χρήματα το δεύτερο δεκαήμερο Οκτωβρίου. Προσπαθούμε» είπε ο κ. Βρούτσης, που αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου της κυβέρνησης προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες. «θα είναι ακατάσχετα τα ποσά. Το δεύτερο κύμα των μεγάλων αναδρομικών θα έρθει τον Δεκέμβριο για τους συνταξιούχους άνω των 30 ετών».

Εντός του επίμαχου 10ημέρου θα πληρωθούν αναδρομικά ποσά ύψους 1,4 δις ευρώ, εκ των οποίων τα 892 εκατ. ευρώ θα λάβουν οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα με συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα  496 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν στους συνταξιούχους - δικαιούχους του δημοσίου τομέα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...