Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πιθανότατα από Δευτέρα κλείνουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί!

Πιθανότατα από Δευτέρα κλείνουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί!
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αναστολή της λειτουργίας και των δημοτικών σχολείων σε όλη την χώρα, σύμφωνα με το news247.gr, προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα και η μετάδοση του κορονοϊού.

Στην αναστολή της λειτουργίας και των δημοτικών σχολείων από Δευτέρα προσανατολίζεται πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης του lockdown, με στόχο να περιοριστεί η κινητικότητα και άρα η μετάδοση του κορονοϊού.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το σενάριο να κλείσουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί από Δευτέρα στη Βόρεια Ελλάδα ή και -το πιθανότερο- σε ολόκληρη τη χώρα, είναι πλέον ισχυρό.

Η κυβέρνηση εξέτασε καταρχάς το ενδεχόμενο να κλείσουν οι δομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βόρεια Ελλάδα καθώς, για παράδειγμα, στη Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι υπάρχει ένα κρούσμα Covid-19 σε κάθε οικογένεια, όμως όλο και πιθανότερο φαίνεται το ενδεχόμενο οριζόντιας επέκτασης του μέτρου σε όλη τη χώρα, προκειμένου να αποφευχθεί ανισότητα μεταξύ των μαθητών αλλά και για προληπτικούς λόγους.

Πρώτα όμως μένει να διευθετηθεί το ζήτημα με τις άδειες ειδικού σκοπού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...