Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΛΛΑΚΤΩΡ | Δεν έχουν περάσει σε Μπάκο - Καϋμενάκη οι μετοχές Καλλιτσάντση – Τροποποίηση της συμφωνίας

ΕΛΛΑΚΤΩΡ | Δεν έχουν περάσει σε Μπάκο - Καϋμενάκη οι μετοχές Καλλιτσάντση – Τροποποίηση της συμφωνίας

Η συναλλαγή για την απόκτηση από τους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη των μετοχών της PEMANOARO LIMITED των  Δημήτρη και Αναστάσιου Καλλιτσάντση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ που έχουν ενεχυριαστεί στο fund Farallon δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, παρά τις πληροφορίες που είχαν υπάρξει χθες.

Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από ενημέρωση που έλαβε η εν λόγω «συναλλαγή» δεν έλαβε χώρα και πως η ως άνω συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED.

 

Η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος.

Να σημειωθεί πως πληροφορίες που μετέδιδαν χθες πηγές προσκείμενες στην πλευρά των εφοπλιστών ανέφεραν πως η ελεγχόμενη από εκείνους εταιρεία υ INVESCO FINANCE διαθέτει το 25,5% της ΕΛΛΑΚΤΩΡ καθώς οι εφοπλιστές εξαγόρασαν όχι μόνο το ποσοστό των μετοχών που ήταν ενεχυριασμένο στο fund Farallon αλλά και επιπλέον μετοχές.

Στη βάση των φημών αυτών η μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατέγραψε χθες σημαντική άνοδο.

Αν και από την ενημέρωση που παρείχε η εταιρεία προκύπτει πως οι εφοπλιστές επιδιώκουν να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED στην INVESCO FINANCE, ωστόσο η σύγχυση που έχει προκληθεί για το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί ήδη ερωτηματικά και αρνητικές εντυπώσεις.

https://www.newsbomb.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...