Menu
RSS
Κυριακή, 25/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ygeia728x90

Λιγνάδης: "Οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν είμαι επικίνδυνος"

Λιγνάδης: "Οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν είμαι επικίνδυνος"
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη στα όσα είπε σήμερα στη συνέντευξη τύπου η υπουργός Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη ήρθε πριν από λίγο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για τον οποίο έρχονται στο φως της δημοσιότητας σκληρές καταγγελίες και μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση από άτομα που κινούνται στο χώρο του θεάτρου, μιλώντας στo protothema.gr τονίζει πως «σήμερα μεσολάβησαν διάφορα, το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι η δήλωση της κυρίας Μενδώνη και επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Αν πραγματικά η υπουργός είπε κάτι τέτοιο, αν πραγματικά έχει αποτυπωθεί έτσι όπως το είπε, θέλω να σας πω ότι το αν είναι κάποιος επικίνδυνος άνθρωπος ή όχι, αυτό το αποφασίζουν οι θεσμοί. Δεν προαποφασίζεται και σίγουρα δεν προεξοφλείται. Αυτό είναι μια κρίση της κυρίας Μενδώνη την οποία πρέπει να την αποδείξουν άλλοι θεσμοί…».


Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα των μηνύσεων αρκέστηκε να πει μόνο, ότι «οι καταγγελίες έχουν βγει στον έντυπο τύπο και τα media. Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό με αυτή τη φημολογία. Σαν να προεξοφλείται και να προδικάζεται…».

Πάντως, τις τελευταίες ώρες εντείνεται η φημολογία για επίσπευση των δικαστικών εξελίξεων στην υπόθεση. Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι στην  εισαγγελία κατέθεσε γυναίκα μάρτυρας, υπό συνθήκες μυστικότητας. Η κατάθεσή της φέρεται ότι μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα εξελίξεων σε δικαστικό επίπεδο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και έκδοση εντάλματος σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος, μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά από την «Καθημερινή»  απάντησε για το ένταλμα: «Ας βγει, εδώ είμαι, δεν κρύβομαι». 

 

1 σχόλιο

  • Ντένια
    Ντένια Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 04:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι "θεσμοί " τον έπαιρναν αγκαλίτσα μέχρι να υποχρεωθούν να αποφασίσουν ότι είναι επικίνδυνος. Μας έχουν χορτάσει με τις χαμογελαστές φωτογραφίες τους. Έχουμε καταλάβει καλά το παιχνίδι τους.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...