Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Λιγνάδη: "Πώς γίνεται να υπάρχει συγκάλυψη, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση του από την πρώτη ημέρα;"

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Λιγνάδη: "Πώς γίνεται να υπάρχει συγκάλυψη, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση του από την πρώτη ημέρα;"
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αντί απάντησης στον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουμε στη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος μέσα στην ταραχή του, σε 4 γραμμές αναίρεσε πλήρως όλα τα μυθεύματα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν συγκάλυψης. Η 6/2 πού όπως λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ.», είναι η μέρα που υπέβαλε την παραίτησή του ο Δ. Λιγνάδης. Κι έγινε αποδεκτή την ίδια στιγμή. Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα; Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, σε μια σκοτεινή υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία έχει πλέον το λόγο».

2 σχόλια

  • Άθεος
    Άθεος Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι ένα τομάρι, ένα ρεμαλι , ένα απόλυτο μηδέν σαν τον παιδεραστή Λιγνάδη, θα απασχολούσε την κοινωνία δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν στοιχεία για αυτό που κατηγορείται? Υπάρχουν παιδιά που καταμαρτυρούν τα όσα βίωσαν? Αν ναι, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει δικηγόρος , εισαγγελέας , ανακριτής. Απλά είναι τα πράγματα. Σε δημόσια θέα να υποστεί αυτό που έκανε , και μετά κρέμασμα ανάποδα ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μη πονοκεφαλιαζουμε αν συγκάλυψε ο Χ ή ο Ψ , αν ο Λιγνάδης είναι ΝΔ ή οπαδός του Μπακούνιν. Ας μας πουν οι κρατούντες ποιοι κουκουλωσαν την απόπειρα κατά της ζωής του Λιγνάδη το 2002 . Τι είδους συναλλαγή έγινε και ρυθμίστηκε εξωδικαστικά η υπόθεση. Αυτοί που έβαλαν τότε το χεράκι τους, είναι οι ίδιοι και σήμερα. Απλά πράγματα ,δεν χρειάζεται να τετραγωνισουμε τον κύκλο.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...