Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα Χατζηνικολάου - Κούγια | «Η ντροπή της νομικής» και η έκρηξη του δημοσιογράφου (vd)

Κόντρα Χατζηνικολάου - Κούγια | «Η ντροπή της νομικής» και η έκρηξη του δημοσιογράφου (vd)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κ. Κούγιας παρουσιάστηκε ενοχλημένος για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε της συζήτησης με τον παρουσιαστή του δελτίου και το οποίο έκανε λόγο για δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ανέφεραν τον Κούγια ως «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

Ο κ. Χατζηνικολάου δικαιολόγησε την απόφαση του δελτίου να παίξει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λέγοντας πως είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του. Ωστόσο, ο κ. Κούγιας διέκοπτε συνέχεια τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

1 σχόλιο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ντροπή και η έπαρση της νομικής,θα προσθέσω εγώ,που σε τέτοιες καταγγελίες θα έπρεπε οι τόνοι να είναι πολύ χαμηλότεροι.Άψογος ο Νίκος Χατζηνικολάου που ειλικρινά θαύμασα την υπομονή του.Πρέπει να κρατηθούν ισσοροπίεα γιατί μιλούμε για παιδιά και η εγκράτεια πρέπει να τηρηθεί από όλες τις πλευρές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...