Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολόπουλος: «Ανοίχτε τώρα την εστίαση με υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας»

Νικολόπουλος: «Ανοίχτε τώρα την εστίαση με υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας»

Ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός Νίκος Νικολόπουλος και ιδρυτικό στέλεχος του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχει Πρόεδρο τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ στην εκπομπή μεταξύ άλλων στην εκπομπή μιλώντας σήμερα σε διαδικτυακή μετάδοση της εκπομπής «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;» μεταξύ  άλλων αναφέρθηκε στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση λέγοντας :

«Κατάφεραν να σπείρουν τον φόβο του θανάτου. Είδαν στην πανδημία την χρυσή ευκαιρία για να κάνουν αυτό που θέλουν. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!. Χωρίς οίκτο δυστυχώς...   Η καταστροφή κτυπά.  Η οικονομία και η επιχειρηματικότητα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.

Η κυβέρνηση αμήχανη, ανίκανη, τρομοκρατημένη από την χιονοστιβάδα προβλημάτων που δημιούργησε κρύβεται πίσω από επιτροπές γιατρών. Μέχρι σήμερα αφήνει τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους αδυνατώντας να πάρει μια απόφαση. Ξέχασε ότι το να μην παίρνεις απόφαση είναι μια απόφαση.

Πολλά μπορεί να κάνει και οφείλει να τα κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης!  Άνοιγμα τώρα της αγοράς! Ελευθερία λοιπόν στην οικονομία.  Άνοιγμα όλων των επιχειρήσεων αλλά και της εστίασης απλά με υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας. Να δοθεί μάλιστα επίδομα σε όλες τις επιχειρήσεις για να κάνουν προληπτικά γρήγορα τεστ στο προσωπικό τους.   Άνοιγμα της οικονομίας τώρα χωρίς όρους κ δήθεν!  Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μια μέρας καθυστέρησης.

 Έξυπνα μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται με ανοικτή την αγορά όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και σε πολιτείες των ΗΠΑ.  Όλα τα άλλα είναι στρουθοκαμηλισμός μπροστά στην καταστροφή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...