Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: "Χρόνια πολλά στη μητέρα, την κόρη, την αδερφή, τη σύντροφο, τη φίλη, τη συνεργάτιδα"

Ο Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: "Χρόνια πολλά στη μητέρα, την κόρη, την αδερφή, τη σύντροφο, τη φίλη, τη συνεργάτιδα"
 
Με γραπτή δήλωσή του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, αναφέρει για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: "Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα που θα έπρεπε απλώς να μας θυμίζει το αυτονόητο, ότι τιμούμε και γιορτάζουμε εμπράκτως κάθε μέρα τις γυναίκες όλου του κόσμου. Γιατί είναι το σπανιότερο δώρο σ’ έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι δεδομένο, γιατί είναι πηγή έμπνευσης κι αγάπης, γιατί είναι το χαμόγελο και η αγκαλιά της κάθε μέρας που περνά. Οφείλουμε να τους προσφέρουμε αγάπη, σεβασμό και όλα εκείνα που θα φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη τους και την πληρότητα στην καρδιά τους. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να προασπίζουμε τα δικαιώματά τους και να διασφαλίζουμε συνθήκες ισότητας και μηδενικής προκατάληψης.
Χρόνια πολλά στη μητέρα, την κόρη, την αδερφή, τη σύντροφο, τη φίλη, τη συνεργάτιδα. Χρόνια πολλά στις γυναίκες που αγαπούν και στηρίζουν, που αγωνίζονται και μοχθούν, που δίνουν ελπίδα και όραμα."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Νταξ μας ξεπερασες και μας επεισες για τα αγνα σου αισθηματα απενατιι στις γυναικες...!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...