Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο να διευκολύνουμε τους Έλληνες του εξωτερικού να μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα διαμονής τους"

Βλάσης: "Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο να διευκολύνουμε τους Έλληνες του εξωτερικού να μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα διαμονής τους"

Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά φιλοξενήθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Μεταξύ άλλων είπε...

· Σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

· Με την προτεινόμενη ρύθμιση δεν παρέχουμε δικαίωμα ψήφου και δεν διευρύνουμε την εκλογική βάση. Παρέχουμε διευκόλυνση σε εκείνους τους Έλληνες, που ερχόμενοι στη χώρα μας μπορούν ούτως ή άλλως να ψηφίσουν στις εκλογές.

· Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο να διευκολύνουμε τους Έλληνες του εξωτερικού να μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα διαμονής τους.

· Ας κοιτάξουμε επιτέλους τους ανθρώπους αυτούς στα μάτια. Δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίζουμε ως πολίτες β’ κατηγορίας.

· Μετά και από τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Τζάκρη περί πλήρους άρσης των περιορισμών, ας ελπίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα στηρίξει την πρωτοβουλία μας.


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...