Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης: "Γάμοι μετά μουσικής αλλά δίχως χορό"!

Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης: "Γάμοι μετά μουσικής αλλά δίχως χορό"!

Ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις έξι” για τη χαλάρωση των μέτρων, τη μουσική, την αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self test.

“Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμοξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”, δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

“Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες”, είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

“Από 1ης Ιουλίου οι λοιμοξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαθανάσης, ενώ μιλώντας για τους γάμους διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα ψυχαγωγούνται με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ποτέ θα καταλάβουμε ότι όλα τα μετρα που πάρθηκαν για το καλο μας όταν τόσο σοβαρά οσο αυτό με το χορο;;;;;;;;;;;;;;;; μας κυβερνάνε οι ηλίθιοι.

  • Μαντίλι καλαματιανό
    Μαντίλι καλαματιανό Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι καλεσμένοι δηλαδή θα ψυχαγωγούνται με τη μουσική τραγουδώντας και γκαρίζοντας, τα σταγονίδια από τις φωνές τους θα κάνουν παρέλαση στους αιθέρες (οι "ειδικοί" το έχουν πει όχι εγώ), αλλά να πιαστούν χέρι-χέρι και να χορέψουν θα απαγορεύεται. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω, να γελάσω ή να ουρλιάξω. Α, παρεμπιπτόντως, εκείνο το "λοιμοξιολόγοι" μας έβγαλε τα μάτια. Και ΔΥΟ φορές μάλιστα. Δεν το αλλάζετε πριν τυφλωθούμε οριστικώς;

  • Πέτρος Μ
    Πέτρος Μ Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ζευγάρι μετά τό γλέντι θα κοιμάται μαζί ή χωριστά?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...