Μέχρι 74% η εξοικονόμηση με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα
Μέχρι και 74% φθάνει η εξοικονόμηση για τα νοικοκυριά με την εφαρμογή των επιδοτήσεων στην κατανάλωση ρεύματος που ανακοίνωσε το πρωί ουπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.
Σύμφωνα με τους σχετικούς υπολογισμούς από πηγές του υπουργείου:
Νοικοκυριό με μέση μηνιαία κατανάλωση 400ΚWh/μήνα: Θα πλήρωνε χωρίς τις επιδοτήσεις 236 ευρώ. Με την επιδότηση θα πληρώσει τελικά 62 ευρώ
Νοικοκυριό με μέση μηνιαία κατανάλωση 700ΚWh/μήνα: Θα πλήρωνε χωρίς τις επιδοτήσεις 413 ευρώ. Με την επιδότηση θα πληρώσει τελικά 118 ευρώ και αν εξοικονομήσει 15%, θα πληρώσει 108 ευρώ
Νοικοκυριό με μέση μηνιαία κατανάλωση 1.200ΚWh/μήνα: Θα πλήρωνε χωρίς τις επιδοτήσεις 708 ευρώ. Με την επιδότηση θα πληρώσει τελικά 230 ευρώ και αν εξοικονομήσει 15%, θα πληρώσει 220 ευρώ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Tags:
Επιδότηση ρεύματος,Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία αλληλεγγύης για ελεύθερα βουνά στον Κοσμά | Θα τραγουδήσουν Μποφίλιου, Μουτσάτσου, Βελετσιώτου και άλλοι!
- Μάκαρης: "Παρατεταμένος αποκλεισμός των χωριών Ίσαρη και Βάστα – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει άμεσες απαντήσεις και λύσεις"
- Έναρξη Εκπαιδευτικής Δράσης για τις Φυσικές Καταστροφές στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης
- Κίνδυνος για τη γέφυρα στο Τουμπίτσι από τα ξεριζωμένα δέντρα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν (εικόνες)
- Γορτυνία | Ο Λάδωνας έχει φτάσει στα χωράφια και δίπλα στον κεντρικό δρόμο Τουμπιτσίου! (vd)






