Μπάκος - Καϋμενάκης | Μετά το Action 24, αγοράζουν τον Flash από τον Κόκκαλη!
Γράφει ... "-Και κλείνω το κεφάλαιο των πειθαρχημένων τραπεζιτών με τις εξαντλητικές διαδικασίες και περνώ στην άγρια, ατίθαση και αδούλωτη ελληνική επιχειρηματικότητα με τους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της, τους Μπάκους. Σας έλεγα προσφάτως πως τα Μπακακάκια είναι hot μιντιακά και ήρθε η ώρα των αποδείξεων. Λοιπόν, μετά την αγορά του Action 24, έχουμε έργο Νο2, όπου οι Μπάκος – Καϋμενάκης αγοράζουν τον «Flash» που, έπειτα από πολλές περιπέτειες, είχε ξαναπεράσει εδώ και κάποια χρόνια στον Σ. Κόκκαλη. Όμως, μην πάει ο νους σας στον ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε χάσει την άδειά του και με απόφαση του ΕΣΡ διαγράφηκε από τον πίνακα λειτουργούντων ραδιοφωνικών σταθμών. Υπάρχει βέβαια και το flash.gr, αλλά η κουβέντα γίνεται συνολικά για το όνομα «Flash», το οποίο πιστεύουν πως αν κι έχουν περάσει τα χρόνια, έχει μια κάποια δυναμική ως brand. Τώρα, θα μου πείτε, γιατί να αγοράσουν ιστορικό όνομα μεν, αλλά χωρίς ιδιαίτερη μιντιακή παρουσία; Τι να σας πω, ενδεχομένως αν και εφόσον κλείσει το deal κάτω από την ομπρέλα Flash να περάσουν όλα τα μιντιακά εγχειρήματα των νεόκοπων επενδυτών. Θα μπορούσε να είναι μια σκέψη."
Σχετικά Άρθρα
- Βλάσης για Ακαδημία Φαρμάκου: "Συνδέουμε εκπαίδευση και αγορά εργασίας - Οι Φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη θα χρειαστούν πάνω από 1000 εργαζόμενους"! (vd)
- Γορτυνία | Καθίζηση στο δρόμο από Μαυράδες προς Αετορράχη (εικόνες)
- Αντιδήμαρχος Χασάπης: «Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και οργανωμένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων»
- Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης | Προτείνει να κλείσουν τα καταστήματα την Τσικνοπέμπτη από τις 2.00 το μεσημέρι και μετά!
- Αποκριά στην Πιάνα!






