Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Μύθοι και κατασκοπικές νουβέλες όσα γράφει το Documento"

Δηλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:
«Η πολιτική αντιπαράθεση, σε μια φιλελεύθερη Δημοκρατία, γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων. Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα. Οσο για τον κ. Βαξεβάνη φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων. Σήμερα άρχισε να φαίνεται και ο στόχος που εξυπηρετούν οι αναπόδεικτοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί του. Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα.
Η Κυβέρνηση, πρώτη στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισής των κακόβουλων λογισμικών και παράλληλα είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική της βούληση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση από τη Δικαιοσύνη των όσων έχουν δημοσιευτεί, ώστε να οροθετηθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τέτοια λογισμικά ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας
4 σχόλια
-
Σας ξεσκεπάσανε, προσοχή θα κρυώσετε και θα βήχετε και θα χρειαστείτε εμβόλια........ξέρετε εσείς.
-
Καλά ρε αστραπόγιαννε αν υπάρχουν αποδείξεις σε σένα θα τις δείξουν για να τις καταστρέψεις όπως και τις προηγούμενες απο τις παρακολουθησεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη? Τι φάρμακα παίρνετε εκεί στου Μαξίμου?
-
Έσκασε και στην καραφλοκεφάλα σου η παρακολουθησούλα Γιαννάκο μου; Φααααααπ
-
Σας έρχεται στο σβέρκο. Και θα τρίξει