Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Μύθοι και κατασκοπικές νουβέλες όσα γράφει το Documento"
Δηλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:
«Η πολιτική αντιπαράθεση, σε μια φιλελεύθερη Δημοκρατία, γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων. Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα. Οσο για τον κ. Βαξεβάνη φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων. Σήμερα άρχισε να φαίνεται και ο στόχος που εξυπηρετούν οι αναπόδεικτοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί του. Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα.
Η Κυβέρνηση, πρώτη στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισής των κακόβουλων λογισμικών και παράλληλα είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική της βούληση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση από τη Δικαιοσύνη των όσων έχουν δημοσιευτεί, ώστε να οροθετηθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τέτοια λογισμικά ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά Άρθρα
- Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης στον 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης
- Το τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας του ΣΑΕΚ Τρίπολης επισκέφθηκε τον Asteras Aktor (εικόνες)
- Μπαίνουν νεοσύλλεκτοι στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού, προχωρά η σχολή drones στην 12 ΠΒΕ
- Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών ζητά η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος για την εθνική οδό Τρίπολης - Πύργου
- Η πλατεία στο Στενό θα μετονομαστεί σε πλατεία Δημάρχου Γιώργου Καρλή
4 σχόλια
-
Σας ξεσκεπάσανε, προσοχή θα κρυώσετε και θα βήχετε και θα χρειαστείτε εμβόλια........ξέρετε εσείς.
-
Καλά ρε αστραπόγιαννε αν υπάρχουν αποδείξεις σε σένα θα τις δείξουν για να τις καταστρέψεις όπως και τις προηγούμενες απο τις παρακολουθησεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη? Τι φάρμακα παίρνετε εκεί στου Μαξίμου?
-
Έσκασε και στην καραφλοκεφάλα σου η παρακολουθησούλα Γιαννάκο μου; Φααααααπ
-
Σας έρχεται στο σβέρκο. Και θα τρίξει






