Τσίπρας: "Αν ήμουν πρωθυπουργός σε μια χώρα όπου το 85% θα χρειαζόταν «food pass» για να ζήσει, δε θα είχα μούτρα να πανηγυρίζω"
.
Περιοδεία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Κορυδαλλό
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι, δυστυχώς, από τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της τελευταίας δεκαετίας για τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Αν ήμουν πρωθυπουργός σε μια χώρα όπου το 85% θα χρειαζόταν «food pass» για να ζήσει, όχι δεν θα είχα μούτρα να πανηγυρίζω, αλλά ούτε και να κυκλοφορώ στο δρόμο. Αυτό όμως συμβαίνει σήμερα. Πανηγυρίζουν για τα 20 ευρώ το μήνα στο σούπερ μάρκετ για το 85%, όχι για τους αδύναμους, δηλαδή για τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που περνάει τρομακτικές δυσκολίες.
Ο ελληνικός λαός, όμως, δε χρειάζεται ανεπαρκή φιλοδωρήματα. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιστρέψει η δικαιοσύνη.
Χρειάζεται δίκαιη αύξηση του μισθού και του εισοδήματος.
Δίκαιη αναδιανομή του πλούτου και τέλος της αισχροκέρδειας.
Φωτογραφίες: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Tags:
Αλέξης Τσίπρας,Σχετικά Άρθρα
- Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 τρέχουμε στα Άνω Δολιανά
- Βουλευτής ΝΔ θέτει θέμα επαναλειτουργίας λιγνιτικών μονάδων!
- Ήττα για τις νεανίδες του Πελασγού Μεγαλόπολης
- Ορκίστηκε νέος υπάλληλος στον δήμο Νότιας Κυνουρίας (εικόνες)
- Γορτυνία | Μηχανήματα δούλεψαν την Μεγάλη Τρίτη για να αποκαταστήσουν την καθίζηση στο δρόμο από Τουμπίτσι προς Ράχες (vd)






