Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρναούτογλου: "Μετά τις 21 Ιανουαρίου έρχεται ο… χειμώνας"

Αρναούτογλου: "Μετά τις 21 Ιανουαρίου έρχεται ο… χειμώνας"

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την αλλαγή που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός προς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς τα στοιχεία δείχνουν κρύες μάζες να πλησιάζουν προς την περιοχή μας από τη βόρεια Ευρώπη.

Αρχικά, στο σημερινό (11/1) δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου έδειξε χάρτες για τις επόμενες ημέρες και τις περιοχές που θα έχουν κάποιες βροχές μέχρι το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας αναμένεται το Σάββατο να δουν κάποιες χιονοπτώσεις, λόγω ενός συστήματος που θα έρθει από την Ιταλία.

Από τη Δευτέρα οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες και θα υπάρξει μία μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, όμως φαίνεται ότι μετά τις 21 με 22 Ιανουαρίου ο υδράργυρος θα υποχωρήσει και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σάκης Αρναούτογλου: «δεν θα έρθει κάποια ιδιαίτερη παγωνιά, όμως θα θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα».

Αυτή η πτώση της θερμοκρασίας δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιες περιοχές και πόσο θα τις επηρεάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα έρθουν και κάποια φαινόμενα μαζί με το κρύο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...