Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσίπρας: "Να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών"

Τσίπρας: "Να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών"

 
Αλ. Τσίπρας: Πλέον μιλάμε με αποδείξεις, να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης
Αλ. Τσίπρας: Πλέον μιλάμε με αποδείξεις, να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης
 
 
Αλ. Τσίπρας: Πλέον μιλάμε με αποδείξεις, να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης
 

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Επισκέφθηκα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για την κατάφωρη παραβίαση του κράτους δικαίου, την πρωτοφανή αυτή δημοκρατική εκτροπή από ένα πράγματι ρυπαρό δίκτυο. Από ένα εγκληματικό δίκτυο, θα έλεγα εγώ, που λειτουργούσε όμως εντός του Μεγάρου Μαξίμου και καθοδηγούνταν από τον ίδιον τον Πρωθυπουργό.

Και πλέον δεν μιλάμε με βάση κάποιες εικασίες ή στη βάση κάποιων δημοσιευμάτων. Πλέον μιλάμε με αποδείξεις. Τις αποδείξεις που περισυνέλλεξε η κατά το Σύνταγμα αρμόδια Αρχή για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών κατά τους ελέγχους που διενήργησε στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Δυστυχώς, αυτές οι αποδείξεις επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Η ΕΥΠ, την ευθύνη και εποπτεία της οποίας έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια και με αλλεπάλληλες διατάξεις υπογεγραμμένες από την αρμόδια Εισαγγελέα, την κα Βλάχου, παραβίαζε το απόρρητο των επικοινωνιών και υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες πολιτικών προσώπων, βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, ακόμα και της ίδιας της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή η δημοκρατική εκτροπή σε ένα κράτος δικαίου, σε μία ευνομούμενη Πολιτεία δεν μπορεί να μείνει δίχως απόδοση ευθυνών.

Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να αναλάβει τις έτσι κι αλλιώς αμετάθετες πολιτικές του ευθύνες. Και οφείλει να πράξει αυτό που θα έπραττε οποιοσδήποτε άλλος Πρωθυπουργός σε ευρωπαϊκή χώρα, σε ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Να παραιτηθεί.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με λεπτομέρειες αύριο στην Βουλή.

Εγώ θέλω να κλείσω όμως με ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Το φως της αλήθειας ήδη νίκησε το σκοτάδι της συγκάλυψης. Και είναι βέβαιο ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη θα επικρατήσουν τελικά στον τόπο μας».

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος φοβάται,τι φοβάται και παρακολουθεί ακόμα και τον ίσκιο του; να μας πει τι???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ !!!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!! Υ.Σ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...