Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπουργός Εσωτερικών: "Αυτές είναι οι δύο πιθανότερες ημερομηνίες για τις εθνικές εκλογές"

Υπουργός Εσωτερικών: "Αυτές είναι οι δύο πιθανότερες ημερομηνίες για τις εθνικές εκλογές"
Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, που εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα διεξαχθούν στις 2 ή στις 9 Απριλίου.
Αυτό τόνισε και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, αποκλειστικά στην εφημ. «Πατρίς», κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ. Ζαχάρως.

Ο κ. Βορίδης, ανέφερε ότι, αν τελικά οι εκλογές γίνουν στις 2 ή στις 9 Απριλίου, θα έχουμε την διάλυση της Βουλής το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, αλλά αυτό – όπως τόνισε – είναι καθαρά απόφαση του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος, για να πάρει την τελική απόφαση για τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Ο κ. Βορίδης, σε ερώτηση μας, ανέφερε ότι είναι δύσκολο να υπάρξει αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, αφού λόγω του εκλογικού συστήματος είναι πολύ δύσκολο ένα κόμμα να συγκεντρώσει το 46% των ψήφων του εκλογικού σώματος, αλλά είναι βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει στην διακυβέρνηση της χώρας, μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των δεύτερων εκλογών.


https://www.patrisnews.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...