Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για νέα χιόνια από το Σαββατοκύριακο και μετά μιλά ο Αρναούτογλου!

Για νέα χιόνια από το Σαββατοκύριακο και μετά μιλά ο Αρναούτογλου!

Πυκνές χιονοπτώσεις, αναμένονται από την Κυριακή, σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρεται στον καιρό του Σαββατοκύριακου και της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας το τσουχτερό κρύο που έρχεται αλλά και την πιθανότητα χιονόπτωσης σε χαμηλά υψόμετρα. Όπως προειδοποιεί, από την Κυριακή, σε Αττικοβοιωτία, Εύβοια, αλλά και Κυκλάδες, αναμένονται, πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια.

Πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή

Πιο αναλυτικά ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

«Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!).

Τα τελευταία λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο».

Και ο μετεωρολόγος συνεχίζει: «Όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη!

Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Δείτε την ανάρτηση:

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πείτε του μη φάει. Έχουμε γλαρόσουπα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...