Κανάκης για Τσαπανίδου: «Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη»

Με τη viral ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων χθες οι Ράδιο Αρβύλα.
Το «Πρόεδρε έλα με φόρα» ήταν η ατάκα με την οποία έκανε το ντεμπούντο της ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου, και έγινε viral το twitter.
Φυσικά, οι Ράδιο Αρβύλα δεν το άφησαν να πέσει κάτω και ετοίμασαν το δικό τους βίντεο για να την τρολάρουν.
Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης είπε για την Τσαπανίδου: «Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη».
Ο Χρήστος Κιούσης από την πλευρά του σημείωσε: «Αν πάντως η Πόπη ήθελε να περάσει από τις ειδήσεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα μπορούσε να μην πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα υπήρχαν θέσεις» με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά: «Αστειεύεσαι; Με μεγάλη χαρά θα την είχαμε στο τραπέζι».
https://www.aftodioikisi.gr
Σχετικά Άρθρα
- Το "κυβερνητικό πρόγραμμα" του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα - Πρόσκληση από τη Νομαρχιακή Αρκαδίας
- Η υφαντική τέχνη τσακώνικων κιλιμιών στον Τυρό Αρκαδίας στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς!
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 15 Οκτωβρίου 2025
- 2025 | Γιορτή Φθινοπώρου και φέτος στην πανέμορφη Πιάνα!
- Παναγιώτης Γεωργακόπουλος: «Με το κεφάλι χαμηλά και στόχο το όμορφο μπάσκετ»