Παπαηλιού | Αναδεικνύει την υποστελέχωση του ΕΦΚΑ Αρκαδίας - "Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν οι αποφάσεις για τις συντάξεις"
Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ (είχε) και η έχει ως προσανατολισμό την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης και την παράδοσή της σε αλλότρια μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Λογιστές και δικηγόροι έχουν αναλάβει, αντισυνταγματικά και απολύτως αναποτελεσματικά, την έκδοση συντάξεων, συντάξεις προκαταβάλλονται χωρίς έλεγχο, με κίνδυνο να ζητηθούν τα καταβαλλόμενα στη συνέχεια ως «αχρεωστήτως καταβληθέντα» και η επικουρική ασφάλιση παραδίδεται σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες κλπ.
Σε αυτό το πλαίσιο, η υποστελέχωση του ΕΦΚΑ, εν προκειμένω του ΕΦΚΑ Αρκαδίας, συνεχίζεται και εντείνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα προβλήματα να διαιωνίζονται, κυρίως η μη έγκαιρη και έγκυρη έκδοση των συνταξιοδοτικών αποφάσεων.
Η κοινωνική ασφάλιση αποτελεί στοιχείο του κοινωνικού κράτους και πρέπει να παραμείνει δημόσια.
Σχετικά Άρθρα
- Χρυσό μετάλλιο για τη Μελίνα Εξάρχου του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης!
- Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα"!
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | "5 στα 5" Πανθυρεατικός - Νίκες για ΑΟ Νέων και Νικηταρά στα ματς του Σαββάτου (8.11.2025)
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής αποχαιρετά τον Δημοσθένη Σωτηρόπουλο
- Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Αστέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
1 σχόλιο
-
Ποιοι φοβούνται τους εργαζόμενους? γιατί?





