Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Αποκλείουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ"

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Αποκλείουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ"

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει για τις εκλογές της 21ης Μαΐου το πολιτικό θερμόμετρο συνεχίζει να ανεβαίνει. 

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, 'Ακης Σκέρτσος και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προγράμματα των κομμάτων και τις προτάσεις τους, στο ενδεχόμενο συνεργασιών των κομμάτων μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και στην απόφαση του Αρείου Πάγου για "μπλόκο" στο κόμμα Κασιδιάρη.

Σχετικά με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Σκέρτσος απέκλεισε το συγκεκριμένο σενάριο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "αποκλείουμε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ με τις σκληρές γραμμές που έχει χαράξει. Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν δείχνει κανένα σεβασμό στην ψήφο των πολιτών και "κλείνει" κάθε πόρτα παραγωγική συζήτησης όταν λέει πως δεν βλέπει για πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκης ούτε τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, η ΝΔ εδώ και μία τετραετία έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια όσα προέκυψαν αλλά και με εντομότητα όσα δεν πήγαν καλά".

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αποστάτες τού ΠΑΣΟΚ γίνεται δουλειά;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...