Ψαριανός (ΝΔ) | Πρωτοφανής επίθεση σε εκπαιδευτικούς – Τους αποκαλεί «σκουλήκια, αλήτες και μαφιόζους»
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Ψαριανός εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στους καθηγητές καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter τους αποκάλεσε «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη | Οι απαντήσεις για Αρχαίο Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, φυλακές και Παλαιοντολογικό Μουσείο
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ο εορτασμός της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά Κυνουρίας (εικόνες)
- Τζιούμης σε Αγγελακο: "Ντροπιάσατε την πόλη, πέντε άτομα θέλατε να γκρεμιστεί το άγαλμα - Εμείς θα κάνουμε μνημείο τον ανδριάντα"
- Αγγελάκος για ανδριάντα Κολοκοτρώνη: «Ντρέπομαι για λογαριασμό του δημάρχου, υποβάθμισε την πόλη μας»
4 σχόλια
-
Πλάκα κάνεις σίγουρα! Αν περιμένεις να ακούσεις αλήθεια από τον Ψαριανό που έχει αλλάξει 5-6 πολιτικούς χώρους......τι να σού πω;;;
-
η Αλήθεια πονάει
-
Όσο είναι μέσα στο μπουκάλι το άτιμο είναι ήσυχο..... μόλις βγεί όμως αλλάζουν όλα....... μπαχαλο!
-
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΜΠΟΧΑ!!






