Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδιαθεσία Κουτσούμπα ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής

Αδιαθεσία Κουτσούμπα ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής

Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της ολομέλειας για τις Προγραμματικές Δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας αρχικά δήλωσε «έχω και τη μέση μου» και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε. Ο ΓΓ του ΚΚΕ άρχισε να τρέμει και αμέσως στο βήμα ανέβηκαν και άλλοι βουλευτές για να τον κρατήσουν όρθιο, αλλά και ο γιατρός του Κοινοβουλίου για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.


Η διαδικασία διακόπηκε για μερικά λεπτά, αλλά ο κ. Κουτσούμπας επιβεβαίωσε ότι είναι καλά και επανήλθε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ενώ ο γιατρός αποχώρησε.

«Μας κοψοχολιάσατε» του, είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, φεύγοντας υποβασταζόμενος από το βήμα και ενώ αρκετοί βουλευτές τον χειροκροτούσαν, έκανε ένα βήμα προς το μικρόφωνο για να σχολιάσει, αστειευόμενος: «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο, όχι για την ομιλία».

1 σχόλιο

  • Απροσαρμοατος
    Απροσαρμοατος Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι άνθρωποι ότι και. αξίωμα εχουν είμαστε μιρμιγκια όλα εδώ μένουν και η ψυχή καπνός όποιος νομίζει ότι θυμισου τον Οναση μπαρούτι στον αέρα αμην

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...