Φωτιά για 13η μέρα στον Έβρο | Σοκαριστικές εικόνες απ’ το πριν και το μετά της μεγάλης πυρκαγιάς (vd)
Συνεχίζεται δυστυχώς και σήμερα η καταστροδική πυρκαγιά στο Δάσος Δαδιάς και η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες στον Έβρο.
Η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης έδωσε τις προηγούμενες ημέρες υλικό από το πριν και μετά της τεράστιας φωτιάς στο δάσος της Δαδιάς και οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Τα καταπράσινο φυσικό τοπίο μετατράπηκε σε κρανίου τόπους.
Δείτε εικόνες από το ύψωμα Κάψαλο
Μάλιστα η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης ανάρτησε και βίντεο με την εικόνα του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου από το ύψωμα Κάψαλο, μετά την καταστροφική πυρκαγιά.
Δείτε το βίντεο:
Σχετικά Άρθρα
- Αμάδες και Αποκριάτικο Γλέντι στους Αραχαμήτες – Η παράδοση γίνεται ξανά γιορτή
- "Βούρκος" ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Παναρκαδικού καταγγέλλει γυναικεία ομάδα από το Ρέθυμνο! (vd)
- Η εορτή του Δημητσανίτη Παρθενίου Πετράκη από την Αδελφότητα Δημητσανιτών και τη Μονή Ασωμάτων - Πετράκη
- Η παράταξη Μάκαρη καταλογίζει πολιτική ευθύνη για την καθίζηση στο δρόμο προς Ίσαρη – Βάστα
- Η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαγεωργίου με Μιχόπουλο και Μποζά-Λυμπεροπούλου







