Βουλευτές "Σπαρτιατών" για τον Πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα: "Είναι πιόνι της Κυβέρνησης"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σπαρτιατών
Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι.
Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.
Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στιγκας;
Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή.
Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα.
Σχετικά Άρθρα
- Αναβάθμιση Διοικητηρίου στη Μεσσηνία – Σιωπή και αδράνεια για Διοικητήριο στην Τρίπολη
- 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης | Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για τον θάνατο της δασκάλας, Μαρίας Μπουρίκα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 11 Νοεμβρίου 2025
- Την Τετάρτη (12 Νοεμβρίου) η κηδεία του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου στην Τρίπολη
- Ο "Ρεξ" από την Τρίπολη στη "Φάρμα"!





