Λαμία | Ξυλοκόπησαν καρκινοπαθή επειδή αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν βενζίνη (εικόνες)
Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό καρκινοπαθή από ρομά, στους οποίους αρνήθηκε να βάλει δωρεάν βενζίνη, στην Λαμία.
Σύμφωνα με το Lamiareport, το θύμα είναι ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του πρατηρίου καυσίμων και αρνήθηκε στους δράστες να βάλει δωρεάν βενζίνη, καθώς είχαν ξαναβάλει και ποτέ δεν είχαν δώσει χρήματα. Ένας από τους ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Επίσης οι αδίστακτοι δράστες προσπάθησαν να τον “πατήσουν” και με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό είναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε του πήραν και ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο.
Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Αναζητούνται οι δύο ανήλικοι συνεργοί τους που είναι αδέλφια ηλικίας 17 και 16 ετών.
Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Σχετικά Άρθρα
- «Λιβαδάκι; Help!»
- Βλάσης: "Καταπληκτική παράσταση από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τυροσαπουνακαίικων"!
- Πινακίδες σήμανσης τοποθετήθηκαν στο μονοπάτι στο Parnon Trail (εικόνες)
- Έλεγχος για μεταδημοτεύσεις σε δήμο της Αρκαδίας | Η έκθεση της ΕΑΔ και η διαβίβαση στην Εισαγγελία Εφετών, η ανάρτηση Μέγα και οι καταγγελίες του 2023 για τη Γορτυνία
- Στη Βόρεια Κυνουρία ο Περιφερειάρχης | Οι εξελίξεις για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, την παράκαμψη Άστρους και τα έργα στο γήπεδο Μελιγούς






