Κασσελάκης: ''Πάμε στις ευρωεκλογές για την απόλυτη ανατροπή''!
Σημεία συνέντευξης:
Η συνέντευξη που έδωσα στον Αντώνη Σρόιτερ για το δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
Ας είμαστε ειλικρινείς. Περάσαμε μία διάσπαση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή στο χαμηλότερο σημείο που έχει βρεθεί εδώ και πολύ καιρό.
Προφανώς οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την εικόνα, αλλά κάθε μέρα που περνάει βελτιωνόμαστε, ανανεωνόμαστε.
θα υπάρξει ριζική ανασυγκρότηση.
Αξιοκρατικά, αυτό το κόμμα θα πάει μπροστά.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εκεί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε χωράει αμφιβολία γι’ αυτό που σας λέω.
Ανατροπή στις Ευρωεκλογές με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μας να είμαστε πρώτο κόμμα. Είναι εθνική ανάγκη.
Εύχομαι πραγματικά οι Έλληνες και Ελληνίδες να δώσουν την απάντηση που αρμόζει και αυτό το άλλοθι του «41%» να φύγει από πάνω μας. Δεν πάει άλλο αυτό το άλλοθι.
Αριστεία δεν είναι τα πτυχία. Αν ήταν τα πτυχία, ο κ. Μητσοτάκης θα ήταν άριστος.
Αριστος, είναι αυτός ο οποίος είναι καλός πολίτης και με αυταπάρνηση προσφέρει στον τόπο του.
Για μένα, οι άριστοι της κοινωνίας είναι οι νοσηλευτές, είναι οι πυροσβέστες, ειναι οι άνθρωποι στους οποίους η κοινωνία βασίζεται στις δύσκολες στιγμές. Και όχι μόνο δεν έχουν τις απολαβές που τους αρμόζουν, αλλά δεν ακούνε και ένα ευχαριστώ.
Ο πυρήνας πρέπει να είναι ένα απλό, ξεκάθαρο, σταθερό φορολογικό πλαίσιο. Που θα διαρκέσει μία δεκαετία και δε θα αλλάζει κάθε τρίμηνο όπως γίνεται τώρα.
Αρχίζουμε από τα νομικά πρόσωπα: Προοδευτικός συντελεστής στις επιχειρήσεις. Για κέρδος κάτω από τα 220.000 ευρώ θα έχουμε μείωση στο 17%. Για πάνω από 220.000 ευρώ, μικρή αύξηση στο 24%. Το 97% των επιχειρήσεων έχουν κέρδος κάτω από 220.000 ευρώ. Άρα πρόκειται για μία τομή για αυτές τις επιχειρήσεις, για να μπορούν να ανταγωνιστούν πιο αποτελεσματικά.
Φυσικά πρόσωπα: Μία κλίμακα για όλους, ώστε να ξέρεις τι ακριβώς πληρώνεις βάσει εκείνης. Τα μερίσματα πρέπει να είναι μέρος του εισοδήματος του φυσικού προσώπου, ανεξαρτήτως πηγής εισοδήματος.
Και, επιτέλους, να σταματήσει η προκαταβολή του φόρου εισοδήματος των επιχειρηματιών. Δεν είναι δεδομένη η επιτυχία την επόμενη χρονιά, αλλάζει το επιχειρηματικό περιβάλλον.
Tags:
Στέφανος Κασσελάκης,Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον Ιούνιο στο Νεοχώρι!
- Οι Λαμπαδηδρομίες του 2026 απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι η Δημητσάνα παραμένει τόπος όπου η ιστορία δεν θυμάται απλώς· ζωντανεύει
- Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για μαθητές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Τα φωτογραφικά "κλικ" από την ιστορική πρόκριση του Αστέρα στον τελικό Κυπέλλου!
- Ενημερωτική Εκδήλωση της ΟΤΔ Πάρνωνα για την Παρουσίαση της Πρόσκλησης LEADER Δημοσίου Χαρακτήρα






