Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο Πολάκης είναι πιο ακροδεξιός από εμένα"!

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο Πολάκης είναι πιο ακροδεξιός από εμένα"!

Κατά του Παύλου Πολάκη και κατά του Στέφανου Κασσελάκη τάχθηκε μέσω συνέντευξής του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως τόνισε, ο ένας είναι πιο ακροδεξιός από τον ίδιο, ενώ ο άλλος έχει ύφος παλιού επιθεωρητή στα σχολεία.

Σε συνέντευξή του στο Action 24 το πρωί της Δευτέρας (15/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε: «Εμένα το ύφος του κ. Κασσελάκη δεν μου πολυάρεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λίγο παλαιού επιθεωρητή στα σχολεία, που βάζει τις φωνές στους δασκάλους και στα παιδιά. Αυτό το στιλ, “υπάρχει κάποιος που διαφωνεί, να το πει τώρα”. Κάτσε ρε μεγάλε… Διάλογο κάνουμε, κόμμα είμαστε».

Αναφερόμενος δε στις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη, ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε: «Έχω προβλέψει από την αρχή ότι θα περάσουν μεγάλη κρίση. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τον Πολάκη και αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο. Ο Πολάκης είναι πιο ακροδεξιός από εμένα. Η συμπεριφορά του είναι ακροδεξιά. Είναι τραμπούκος, βρίζει».

Με αφορμή την κρίση που υπήρξε στις σχέσεις των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι δεν ξέρει «αν αυτό θα είναι έναυσμα, γιατί δεν είναι μια καλή στιγμή, για να διαγράψει ο Κασσελάκης τον Πολάκη. Ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ίδιες, αυτό είναι δεδομένο».

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" διατυμπανιζε αυτός ο τύπος. Καί τώρα να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια. Παραμύθι με το τσουβαλι το άτομο. Δήθεν, πουθενας, μπουρδας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός πού πουλούσε.. νανογιλεκα, διά πάσαν νόσον, σήμερα είναι υπουργός υγείας παρακαλώ!!! Αυτή είναι η Ελλάδα μας καί μήν διαμαρτύρεστε, είμαστε υπεύθυνοι για το χάλι μας, αυτός ο κωλοτουμπας πήρε 65.000 ψήφους κύριοι. Απίστευτο;; Καί όμως αληθινό!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μεγαλύτερος μπουρδας τής πολιτικής. Με μηδενικό έργο, μόνο προπαγάνδα, λόγια, κόντρες, καί μπαρουφες. Κωλοτουμπας μία ζωή, ένας κούφιος τύπος πού δηλητηριάζει το πολιτικό σύστημα σκόπιμα. Κανένα έργο, μηδέν, ούτε ένα νομοσχέδιο ποτέ!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκ@τ@ στα μούτρα σου ρε κοπρίτη. Φτου σου απόβρασμα της κοινωνίας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο μακάκας από σένα δεν είναι πάντως. Εσύ είσαι ο αρχηγός δικαιωματικά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...