Ελλάδα | Διευθύντρια Γυμνασίου έκανε μήνυση σε μαθητές για να σταματήσει η κατάληψη

Μήνυση σε μαθητές έκανε η διευθύντρια Γυμνασίου στο Ρέθυμνο προκειμένου να λήξει η κατάληψη που βρίσκεται το σχολείο.
Σύμφωνα με το goodnet.gr το συγκεκριμένο Γυμνάσιο σε χωριό του Ρεθύμνου τελούσε υπό κατάληψη την τελευταία εβδομάδα και χθες Παρασκευή η διευθύντρια υπέβαλε μήνυση σε επτά μαθητές για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παρακώλυση λειτουργίας υπηρεσίας.
Κλήθηκαν και οι γονείς
Για το γεγονός ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.
Οι μαθητές και οι γονείς τους κλήθηκαν από την αστυνομία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου διώκονται και οι γονείς τους, όπως προβλέπεται από το νόμο.
Αφέθηκαν ελεύθεροι
Πρόκειται για πέντε παιδιά της Γ’ Γυμνασίου, έναν της Β’ Γυμνασίου και έναν της Α’ Γυμνασίου.
Λίγο αργότερα, από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών και τους ζητήθηκε να πάνε στο ΑΤ για να καταθέσουν, όπως και έγινε.
Τελικά, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train