Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρχιμανδρίτης έδιωξε από κοπή πίτας τον Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Αρχιμανδρίτης έδιωξε από κοπή πίτας τον Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Επίθεση εξαπέλυσε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ κατά του Παύλου Χρηστίδη κατά την διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας επειδή ψήφισε υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεριμένα, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ενώ, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης σε ανάρτησή του, καθυστέρησε την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, μέχρι να αποχωρήσει ο κ. Χρηστίδης.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για «παραλήρημα μίσους», υπογραμμίζοντας ότι «δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο» της Εκκλησίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία», τόνισε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του Αρχιμανδρίτη

zougla.gr

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    12:07 Ποσώς με ενδιαφέρει ποιός σύλλογος ήταν αυτός που έκοψε την πίτα. Το πιο πάνω κείμενο άλλωστε για σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης γράφει παπατρέχα, που θα μου την πεις κιόλας. Εκείνο που κατακρίνω εγώ είναι η φασιστική συμπεριφορά του συγκεκριμένου αρχιμανδρίτη, όπως και κάποιων άλλων ιερέων σαν κι αυτόν που έχουν τα ίδια μυαλά. Ο Αρχιεπίσκοπος άραγε ασπάζεται αυτές τις απόψεις τους και τους επιτρέπει να απαγορεύουν την είσοδο στην εκκλησία όποιων δεν γουστάρουν, αλλά και την αποχώρησή τους από εκδηλώσεις;

  • Ο 23:08
    Ο 23:08 Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    09:39 ΑΥΤΟ ΔΕ ΝΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΘΩΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΝ Π. ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΔΑΦΝΗΣ, ΣΤΟΝ Π. ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ή ΣΤΟΝ Π. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΡΟΔΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    23:08 Κι επεδή δηλαδή έχουν τον παπά κάθε χρόνο στην πίτα τους αυτό τι σημαίνει; Ότι μπορεί να κράζει τον οποιοδήποτε; Ποιός του έδωσε το δικαίωμα; Και ποιός νομίζει ότι είναι; Το λάθος του συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης ήταν ότι δεν έβαλε τον προκλητικό τραγόπαπα στη θέση του και πολύ απλά να του ζητήσει να αποχωρήσει ο ίδιος αν δεν του άρεσε η παρουσία του βουλευτή στην εκδήλωση. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν ένα μάθημα όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της Ορθοδοξίας και της πίστης. Εξαιτίας κάτι τέτοιων φασιστοειδών έχει απομακρυνθεί ο περισσότερος νέος κόσμος από τις εκκλησίες και ο μέσος όρος ηλικίας των εκκλησιαζόμενων είναι τα 75 έτη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ. Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ. ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ; ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί παπάδες (δυστυχώς πολλοί), απέχουν πολύ από τη χριστιανική θρησκεία (αγάπη, βοήθεια, κατανόηση, αλληλεγγύη, συγχώρεση, συμπόνοια, συμβουλή, προσφορά). Καί τό χειρότερο καί αδιανόητο: θεωρούν την εκκλησία τσιφλίκι τους!!! Ημαρτον θεε μου!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    10:35 Και τι σχέση έχει αυτό βρε φαιδρέ τύπε; Και στην εκκλησία πηγαίνω και τα εικονίσματα ασπάζομαι και κερί ανάβω και προσεύχομαι στο Θεό να με φυλάει από κάτι τέτοιους σαλτιμπάγκους παπάδες που νομίζουν ότι η εκκλησια και η πίστη είναι τσιφλίκι τους. Κι αν τυχόν καταλάβω ότι έχω απέναντί μου φασίστες και όχι ιερείς που κηρύττουν το λόγο του Θεού, δεν θα ξαναπατήσω. Μια χαρά χριστιανός θα είμαι και στο σπίτι μου, δεν έχω ανάγκη κανέναν τραγόπαπα να μου κάνει πλύση εγκεφάλου, σαν μερικούς με μυαλό αμοιβάδας όπως είσαι κι εσύ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουδείς έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε ουδένα να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, πολλώ δε μάλλον σε εκπρόσωπο τού λαού. Πλησιάζει η ώρα πού με τέτοιες συμπεριφορές, ο μέσος όρος ηλικίας των εκκλησιαζομενων θα είναι τα 70 χρόνια.

  • Παναγιώτης Κωνσταντίνου
    Παναγιώτης Κωνσταντίνου Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αίσχος είναι αυτό που σχολιάζεις εσύ κύριε ή κυρία (η ανωνυμία εκφράζει και τη δειλία) 09:30. Προφανώς και θα πας την Κυριακή στην Εκκλησία και θα ασπαστείς και τις εικόνες έτσι;. Θα κάνεις και τις απαραίτητες θεατρικές μετάνοιες αλλά και θα κουτσομπολεψεις τον διπλανό ή διπλανή σου. Κατά τα άλλα σου φταίνει οι παπάδες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αίσχος! Από πού τον έδιωξε; Από το σπίτι του; Κάτι τέτοιοι τράγοι θέλουν ξύρισμα και κούρεμα γουλί, για να δεις μετά για πότε βάζουν μυαλό. Αλλά τι να πει κανείς, από τη στιγμή που υπάρχουν και κάτι χάπατα σαν τους τρόμπες 21:32 και 00:07 που επικροτούν κιόλας τέτοιες φασιστικές ενέργειες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολύ καλά έκανε!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά του έκανε!!!!! Μπράβο του!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...