Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κωνσταντινόπουλος | Η αγωνία του για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ – «Ο κόσμος δεν ξέρει τις θέσεις μας για τα μη κρατικά ΑΕΙ» - Δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα

Κωνσταντινόπουλος | Η αγωνία του για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ – «Ο κόσμος δεν ξέρει τις θέσεις μας για τα μη κρατικά ΑΕΙ» - Δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα

Την αγωνία του για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμα ζητήματα εξέφρασε ο βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο κόμμα, άλλωστε μιλάμε για ένα στέλεχος που έμεινε στο ΠΑΣΟΚ σε πολύ δύσκολες εποχές, όταν άλλοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι.

Ουσιαστικά, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ σε τρία νομοσχέδια έκανε επί της ουσίας αυτό που επιθυμούσε και διευκόλυνε τη στρατηγική της ΝΔ.

Στο νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο, αντί να καταψηφίσει την παράταιρη τροπολογία που έφερε την τελευταία στιγμή η ΝΔ, καταψήφισε όλο το νομοσχέδιο, για τα ομόφυλα ζευγάρια, το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε, κάτι που βόλευε τη ΝΔ για να μοιραστεί το κόστος με όλους και το κατάφερε, και τώρα στο τρίτο νομοσχέδιο, «δεν μπορέσαμε να πείσουμε τον κόσμο να κατανοήσει τη θέση μας» υποστήριξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και σημείωσε:

«Σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο, κάνεις μεγάλες πολιτικές κινήσεις: Πας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λες τις θέσεις σου, να ακουστούν. Καλείς τον Πιερρακάκη και εκθέτεις τις παρατηρήσεις/ενστάσεις σου. Αυτά δεν έγιναν και μέχρι σήμερα φοβάμαι ότι δεν έχει καταλάβει κανένας τη στάση μας, και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση».

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε τη στάση που είχε τηρήσει ο Γ. Παπανδρέου το 2006 (σ.σ. επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή), σημειώνοντας ότι τότε ψήφισε υπέρ της κατάργησης του άρθρου 16, σημειώνοντας, μάλιστα, πως «τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αρνητικός, σήμερα ο κ. Βενιζέλος είναι θετικός».

Εν κατακλείδι, δεν υπήρξε καμία ρήξη του βουλευτή Αρκαδίας με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο προβληματισμός για κρίσιμα ζητήματα αυτής της περιόδου. 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα πες τους που τελείωσες πανεπιστήμιο και τι θα ψηφίσεις τώρα ! Ρουμανία και ήρθες εδώ Αλλά τα δικά μας τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε εδώ σε πανεπιστημια την στιγμή που για κάποιους λόγους δεν πέρασαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...