Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τουρισμός για Όλους» | Πότε τα αποτελέσματα για voucher 400 ευρώ

«Τουρισμός για Όλους» | Πότε τα αποτελέσματα για voucher 400 ευρώ

Έκλεισε η πλατφόρμα στον κύκλο του 2024 για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» και ξεκινάει η αντίστροφη για τα αποτελέσματα που «φέρνουν» εκπτωτικό κουπόνι έως 400 ευρώ.

Οι δικαιούχοι της ενίσχυσης θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν «κουπόνι» (voucher) που αγγίζει ακόμη και τα 400€ μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας.

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2024 θα βγουν μέσα από κλήρωση που θα διαμορφώσεις τις λίστες των voucher για τις δωρεάν διακοπές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα τα αποτελέσματα της κλήρωσης αναμένονται εντός του δεύτερου 15ήμερου του Απριλίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Η έκπτωση χορηγείται για να καλύψει μέρος του κόστους διαμονής των δικαιούχων κατά την περίοδο των διακοπών τους. Με επικαιροποιημένο σχεδιασμό, το πρόγραμμα έχει καινούργια χαρακτηριστικά και χορηγεί μεγαλύτερα ποσά από εκείνα του προηγούμενου κύκλου, ενώ «ανοίγει» και η περίμετρος των δικαιούχων, καθώς αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια. Επιπλέον καθιερώνεται μια νέα «ειδική» κατηγορία δικαιούχων.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...