Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας στον Σκάι: "Μέχρι τις 9 Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ"

Οδυσσέας στον Σκάι: "Μέχρι τις 9 Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ"
Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Καλημέρα»
 
Για τις Ευρωεκλογές
Είναι πολύ καθαρό το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος αναφορικά με το ποια Ευρώπη θέλουμε. Για παράδειγμα θέλουμε μια Ευρώπη με Ευρωστρατό για να μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και να μη δίνουμε συνέχεια λεφτά για όπλα και να τα δίνουμε στην κοινωνική πολιτική ή να αγοράζουμε συνέχεια όπλα από τη Γαλλία και από άλλες χώρες για να μπορέσουμε να νιώθουμε ασφάλεια; Ένα άλλο παράδειγμα αφορά τους αγρότες και το θέμα των Ελληνοποιήσεων σχετικά με τα προϊόντα. Προχθές η Σοσιαλιστική ομάδα πέτυχε ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση της προέλευσης των προϊόντων καθώς δεν μπορούμε να αγοράζουμε μέλι από την Κίνα χωρίς να αναγράφεται η χώρα προέλευσης.
Για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ξεκάθαρος ο στόχος καθώς ψάχνουμε έναν υποψήφιο που θα είναι από τον προοδευτικό χώρο και θα μπορεί να διαδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το πρόσωπο πιστεύουμε ότι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Γι’ αυτό και επιδιώκουμε να πετύχουμε αυτή την προσπάθεια με τους καλύτερους δυνατούς όρους καθώς έχουμε προτάσεις και πρόγραμμα αλλά και το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα. Μέχρι τις εννιά Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ. Σήμερα το βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι πώς θα δώσουμε τη μάχη για να υπάρξει εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ.

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω, πω, θα χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ (;) στά ίσια τη ΝΔ είπε ο μέγας. Μάλλον θα χτυπήσει διάλυση. Όσο για σένα φίλε πού λές ότι θα φάμε τη σκόνη τού Κυριάκου, κράτα μικρό καλάθι καί μηδένα πρό τού τέλους μακάριζε. Τα 2,5 δις από το ταμείο ανάκαμψης πού πήγαν;; Σιγά -σιγα έχει πράμα ακόμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    11:21 Τέρας μορφώσεως μπορείς να με πεις κατά κάποιον τρόπο, προβληματικό και ηλίθιο σε καμία περίπτωση, θα έδειχνα μάλλον προς την κατεύθυνση όλων αυτών που ενοχλούνται όταν πιστεύουν ότι θίγονται γενικώς και αορίστως. Όταν διαβάζω σχόλια τύπου : "θα βγάλετε τα σουτιέν σας και θα τα κάνετε σφεντόνες", τι θέλεις να πω; Ότι είναι θετικά, έξυπνα και με υψηλής ευφυίας χιούμορ; "Συγχαρητήρια" σε όποιον το έγραψε, είτε είσαι εσύ, είτε κάποιος άλλος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    20:30 Είπε το τέρας μορφώσεως που θεωρεί όλους τους άλλους ηλίθιους εκτός από τον εαυτό του. Αυτό από μόνο του είναι ...ολίγον τι προβληματικό. Να το κοιτάξεις

  • Βαγγέλης.
    Βαγγέλης. Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 06:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε αντιληφθεί ότι αυτός λαμβάνει 10.500 το Μήνα ως αποζημίωση;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έλεγα "θαυμάστε επίπεδο" για τους παρακάτω σχολιαστές, αλλά μπορεί να κάνει κανείς κριτική σε άτομα με νοητική στέρηση; Πραγματικά δεν παλεύεται να ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα,θα,θα σαν το Παπανδρέου.Γατακια φάτε τη σκόνη του Κυριακου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα αν δεν βγείτε 2ο κόμμα, ίσως βγείτε 4ο... Τότε θα πας στο νέο "πάρκινγκ" ή κατ ευθείαν στη ΝΔ; Και αν βγείτε 2ο με 17%, τι νομίζεις ότι θα κάνετε; Πάλι "πάρκινγκ" θα είστε και εσείς όπως είστε και τώρα. Απλά θα ανταγωνίζεστε τον Λοβέρδο ποιός θα πρώτο δώσει στη ΝΔ...
    Πρόλαβε τουλάχιστον τη σειρά μεταγραφής.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην σου πω πού θα είσαστε στις εκλογές στις 9 Ιουνίου Σουλάκο γιατί θα με πεις αισχρό. Με τι θα την χτυπήσεις τη ΝΔ ρε μαύρε; Θα βγάλετε τα λάστιχα από τα σουτιέν σας και θα τα κάνετε σφεντόνες; Ή με το 12τακατό που έχετε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...