Καρυστιανού για Μάτι: «Μαύρη μέρα για τη Δικαιοσύνη»
Την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας για τους κατηγορούμενους της δίκης για την τραγωδία στο Μάτι και τις ποινές – χάδι που τους επιβλήθηκαν σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού, κάνοντας λόγο για «μαύρη μέρα για τη Δικαιοσύνη».
Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών σημείωσε ότι «δε θα σταματήσουμε μέχρι να λάμψει η αληθινή της έννοια, μέχρι να της ξαναδοθεί η ύψιστή της θέση».
Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει: «Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη σήμερα. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να λάμψει η αληθινή της έννοια, μέχρι να της ξαναδοθεί η ύψιστή της θέση. Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας και μέσα σε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο. Όσο αυτές οι φωνές κινούν τις ψυχές μας , εμείς θα προχωράμε στον δρόμο που μας ανατέθηκε…».
Σχετικά Άρθρα
- Μοναστηράκι Γορτυνίας | Ξεκίνησαν οι εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (εικόνες)
- Πένθος στο Λιανού Αρκαδίας - Εκοιμήθη ο Ιερέας Λάμπρος Αποστολόπουλος
- Γιορτινή πληρότητα και αισιοδοξία στα Λαγκάδια (εικόνες)
- Απίστευτη επισκεψιμότητα στο Χρυσοβίτσι! (εικόνες)
- Αετός Δάρα | Θλίψη για την απώλεια του πατέρα του αθλητή, Σταύρου Κοράκη






