“Φαγωμάρα” στο ΠΑΣΟΚ – Δουδωνής: Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη (vd)

Καζάνι που βράζει» θυμίζει το ΠΑΣΟΚ την επομένη των ευρωεκλογών που βρήκε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη στην τρίτη θέση με ποσοστό 12,79%.
Αρχικά, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου σε δηλώσεις της είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».
Η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών επεσήμανε ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενη πάντως ότι το δεύτερο έγινε, καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή». Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».
Όπως είπε ο Παναγιώτης Δουδωνής στον ΑΝΤ1, «η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη», σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές, αναφερόμενος σε δηλώσεις που έκανε η κ. Γιαννακοπούλου, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».
Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δηλώσει ότι θα συνιστούσε πολιτική αποτυχία εάν το ΠΑΣΟΚ δεν πετύχαινε να βρεθεί στη δεύτερη θέση μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Σχετικά Άρθρα
- Ηχηρά μηνύματα από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: "Να μην συριζοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ" - "Χάσαμε ευκαιρία να ηγηθούμε θεσμικά της αντιπολίτευσης"
- Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για 13ο μισθό στο δημόσιο!
- Ανδρουλάκης: "Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, με αυτόνομη πορεία"
- ΠΑΣΟΚ για Τασούλα: "Μοίρασε 1.000.000 στην εκλογική του περιφέρεια την τελευταία μέρα της θητείας του"!
- Κωνσταντινόπουλος: "Την απόφαση για τις συνεργασίες θα την πάρει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ"
2 σχόλια
-
Μόνο το αγοράκι μας μιλά για επιτυχία και θριαμβολογει
-
Φαγωθείτε πουθεναδες, γελοίοι να