Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

“Φαγωμάρα” στο ΠΑΣΟΚ – Δουδωνής: Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη (vd)

“Φαγωμάρα” στο ΠΑΣΟΚ – Δουδωνής: Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη (vd)

Καζάνι που βράζει» θυμίζει το ΠΑΣΟΚ την επομένη των ευρωεκλογών που βρήκε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη στην τρίτη θέση με ποσοστό 12,79%. 

Αρχικά, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου σε δηλώσεις της είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών επεσήμανε ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενη πάντως ότι το δεύτερο έγινε, καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή». Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».

Όπως είπε ο Παναγιώτης Δουδωνής στον ΑΝΤ1, «η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη», σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές, αναφερόμενος σε δηλώσεις που έκανε η κ. Γιαννακοπούλου, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δηλώσει ότι θα συνιστούσε πολιτική αποτυχία εάν το ΠΑΣΟΚ δεν πετύχαινε να βρεθεί στη δεύτερη θέση μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

https://ellada24.gr/

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο το αγοράκι μας μιλά για επιτυχία και θριαμβολογει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαγωθείτε πουθεναδες, γελοίοι να

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...