Πρεμιέρα για την πλατφόρμα ενημέρωσης των επιχειρήσεων για επιδοτήσεις και ρυθμίσεις
Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, η νέα πλατφόρμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την αναλυτική, συνεχή και προσωποποιημένη ενημέρωση των επιχειρήσεων γύρω από πηγές άντλησης ρευστότητας και εξασφάλισης χρηματοδότησης και τρόπους διαχείρισης των οφειλών τους.
Πρόκειται για έναν διαδραστικό μηχανισμό, που ανέπτυξε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, μέσω του οποίου οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα, απλά, άμεσα, και γρήγορα, να ενημερώνονται για το αν, πώς, πότε και από πού μπορούν να πάρουν χρηματοδότηση από κρατικές ενισχύσεις, αλλά και να ρυθμίσουν ευνοϊκά τις όποιες υποχρεώσεις τους.
Η πλατφόρμα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, αύριο, Τρίτη, 2 Ιουλίου, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Υπουργός Ανάπτυξης, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά ΕΔΩ.
Σχετικά Άρθρα
- Νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ σε 72 δόσεις!
- Τραγωδία στη Γιάλοβα | 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα
- Βασίλης Κανέλλος προς τη δημοτική αρχή Μεγαλόπολης: "Κάποιοι θα πρέπει να σας βάλουν φρένο"
- "Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμούς ανηλίκων στο Παράλιο Άστρος – Στο νοσοκομείο τρία παιδιά"
- Σχολικές καθαρίστριες | Σε 54 προσλήψεις προχωρά ο Δήμος Τρίπολης






